Ekonomi
  • 30.5.2006 14:52

DANONE SÜT VE YOĞURTA TEK TAŞ YÜZÜK ATTI

Danone Doğal

yüz binlerce yoğurt ve tam 20 adet

tektaş pırlanta yüzük kazandırıyor

<ı style="mso-bidi-font-style: normal"> 

<ı style="mso-bidi-font-style: normal">Danone Doğal Süt, 2006 yazına pırlanta gibi bir kampanya ile giriyor. Yüz binlerce tüketiciye anında Danone Doğal Yoğurt kazanma şansı sunuyor. Danone Doğal kampanyasının en çarpıcı hediyesi ise tam 20 kişiye, 5 bin dolar değerinde 1 karatlık, tıpkı Danone Doğal gibi saf ve katkısız tektaş pırlanta yüzük!

<ı style="mso-bidi-font-style: normal"> 

<ı style="mso-bidi-font-style: normal">Tek yapmanız gereken Danone Doğal Süt almak ve 15 Mayıs – 15 Temmuz 2006 tarihleri arasındaki “En Doğal Slogan Yarışması”na katılarak, Danone Doğal’ı en iyi anlatan sloganı bulmak.

 

Pırlanta gibi saf ve katkısız Danone Doğal Süt’ten 2006 yazında “Bundan daha doğal ne olabilir ki?” dedirtecek bir kampanya! Kampanya kapsamında Danone Doğal Süt alanlar, anında yüz binlerce Danone Doğal Yoğurt kazanma şansı elde ederken; 15 Mayıs – 15 Temmuz 2006 tarihleri arasında “En Doğal Slogan Yarışması”na katılıp, Danone Doğal markasını en iyi anlatan sloganı bulanlar ise tektaş pırlanta yüzük sahibi oluyor. Danone Doğal, ürünlerinin katkısızlığını ve doğallığını en iyi vurgulayan tam 20 şanslı tüketicisine, saflığın ve katkısızlığın değerli bir sembolü olan pırlanta yüzük armağan ediyor.

 

5 bin dolar değerinde 1 karatlık, sertifikalı tektaş pırlanta yüzüğe sahip olmak istiyorsanız; ayrıntılı bilgi için www.danone.com.tr veya www.danonedogal.com adreslerini ziyaret edebilir veya Danone Doğal Süt Paketleri’nin üzerinde bulabilirsiniz.

 

Danone Doğal alın, anında kazanın!

Danone Doğal’ın bu kampanyası ile dünyada bir ilk hayata geçiriliyor. Dünyada ilk kez Tetrapak açma halkaları hediye kazandırıyor. Aldığınız Danone Doğal Süt’ün mavi açma folyosunda “1 kg Danone Yoğurt Kazandınız” ibaresini bulursanız, mavi açma folyosu karşılığında promosyona katılan satış noktalarından 1 kg. Danone Doğal Yoğurt hediyenizi bedelsiz olarak alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER