Gündem
  • 14.10.2020 10:36

Darbe imasında bulunan Anayasa Mahkemesi Üyesi çark etti!..

Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın dün gece Twitter'dan 'Işıklar yanıyor' diyerek paylaştığı fotoğraf büyük tartışma çıkardı. AK Parti kanadından peş peşe tepkiler gelirken İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından 'Işıklarımız hiç sönmüyor' başlıklı fotoğraflar paylaşıldı. Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım, paylaşımının ardından "Demokrasi dışı oluşum ima etmem söz konusu değildir" dedi.

AYM üyesi Engin Yıldırım kimdir? 'Işıklar yanıyor' paylaşımı olay oldu -  Internet Haber

AYM ÜYESİ YILDIRIM: DEMOKRASİ DIŞI OLUŞUM İMA ETMEM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

ANAYASA Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım, Twitter'dan yaptığı 'Işıklar yanıyor' paylaşımının ardından yeni bir açıklama yaptı. Yıldırım, "Demokrasi dışı oluşum ima etmem söz konusu değildir" dedi.

AYM Üyesi Yıldırım'ın Twitter hesabından AYM'nin fotoğrafını kullanarak yaptığı 'ışıklar yanıyor' paylaşımı tepkilere neden oldu. Yıldırım, hükümet kanadından ve sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından paylaşımı sildi.

‘GAYEM, AYM'NİN BİR HUKUK IŞIĞI OLDUĞUNA VURGU YAPMAKTI’

Yıldırım, paylaşımını sildikten sonra yeni bir tweet attı. Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şahsi Twitter hesabımda yaptığım paylaşımda kullandığım ibare maksadı aşan bir şekilde yorumlandı ve bundan büyük bir üzüntü duymaktayım. Gayem, AYM'nin bir hukuk ışığı olduğuna vurgu yapmaktı. Demokrasi dışı tüm oluşum, araç ve teşebbüsleri ima etmem asla söz konusu değildir."

 

Son dakika haberi: Sosyal medyada Işık polemiği Tepkiler peş peşe geldi

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.10.2020 10:57

İLGİLİ HABERLER