Asayiş
  • 4.5.2013 01:21

Darp edilip ormanlık alana attılar

Olay, çevreyolu Kuzeykent mevkisinde meydana geldi. Çevreyoluna 37 EH 018 plakalı otomobiliyle giren Ekrem Varacı (50), önünde seyir halindeki Ergin Köse'nin kullandığı 34 VT 4697 plakalı otomobiline çarptı. Kazada sürücü Ekrem Varıcı, aynı otomobilde bulunan Turhan Kıran ve Muharrem Cingöz hafif şekilde yaralandı. Olay yerinde hurdaya dönen araçları kaldırmak için çekici bekleyen trafik polislerinin yanına ormanlık alandan elleri bağlı bir şekilde bir kişi çıkıp geldi.

İsminin Hakan Hebipoğlu (45), olduğunu söyleyen kişi tanımadığı 4 kişi tarafından evine giderken Topçuoğlu Mahallesi İzbeli Sokak’tan zorla araca bindirilerek kaçırıldığını iddia etti. Polislerden yardım isteyen Hebipoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Evime giderken tanımadığım 4 kişi beni zorla bir otomobile bindirdiler. Ormana getirip bana 'Ömer Bey'in hakkında ileri geri konuşuyorsun' dediler. Yapıkur’un sahibi Ömer Faruk Yanık ile daha önceden makine davamız vardı. Beni soyup ormanda koşturdular. Daha sonrada dövdüler. Elimi bağlayıp beni bu ormana atmışlar. Kendime geldiğimde polis sirenlerini gördüm. Yardım istemek için buraya geldim" dedi.

Tansiyon hastası olan Hakan Hebipoğlu ve kazada yaralanan 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kaçırılan Hebipoğlu, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER