Spor
  • 17.8.2009 00:37

DAUM : ALEX ŞOKUNU İLK YARIDA ATLATAMADIK

Turkcell Süper Lig'in 2. haftasından evinde Sivasspor'u 3-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Christoph Daum karşılaşmanın hemen ardından açıklamalarda bulundu.


Maçtan sonra konuşan Alman teknik adam, "Devre arasında bazı taktiksel değişiklikler yaptık. Bu değişiklikler bizim için ikinci yarıda iyi oldu. Kanatları rakibe göre daha iyi kullandık ki bu bizim amacımızdı. Özellikle Gökhan'la sağ kanadı çok iyi kullandık. Sol kanadı çok iyi kullanamadık çünkü sakatlıktan yeni çıkan Carlos daha adapte olamadı." dedi.

Alex'in sakatlığına da değinen Daum şöyle devam etti: "Alex'in erken sakatlanması bizim için büyük bir şoktu. İlk devre sonuna kadar bu şoktan kurtulamadık. Alex'in Sion maçına yetişmesi ise imkansız. Ayrıca Volkan'ı tebrik etmek istiyorum. Maç 0-0 iken çok kritik bir kurtarış yaparak bizi kurtardı. Çok iyi bir rakiple karşılaştık. Sivasspor devam eden haftalarda gerçek gücünü gösterecektir."

Christoph Daum, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Sion hakkında ise "Sion'un gücü belli. Sion iyi bir gün yakalarsa Avrupa'daki her takımı yenebilecek bir takım. Umarım bize karşı iyi bir gün yakalamaz. Deplasmanda avantajı yakalayıp kendi sahamızda herkesi devirebiliriz." dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER