Spor
  • 19.7.2009 15:49

DAUM, GOL ATAN OYUNCUSUNA BAĞIRDI

BÜLENT DÖNMEZ-MÜNİH

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, maç sonrası yaptığı açıklamada, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü unutmadı ve sözlerine Türkçe olarak "Bugün en önemlisi Fenerbahçeliler Günü" diyerek başladı. Tüm Fenerbahçelilere teşekkür eden Daum, "Böyle güzel bir gün yaşattıkları için tüm Fenerbahçelilere teşekkür ederim. Bütün Fenerbahçelilerin Fenerbahçeliler Günü'nü kutluyorum, nice mutlu yıllar diliyorum. Hep beraber güzel şeyler yapacağız" dedi.

Aindling karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Daum, Kazım'ın sakatlıktan çıktıktan sonra hiç problemsiz 90 dakika iyi bir oyun ortaya koymasının kendisini sevindirdiğini söyledi. Alman teknik adam, "Bugün PAF Takımı'ndan oynattığımız futbolcularımız oldu. Bir genç takım gibi çıktık maça. Ama çocuklar iyi bir şekilde mücadele etti. Onların da geleceğini iyi görüyorum. Beni bugün Kazım çok sevindirdi. Sakatlıktan döndükten sonra problemsiz 90 dakika oynaması beni sevindirdi. Kazım beni bugün memnun etti. Deniz, Uğur dün ve bugün iyi mücadele ettiler, artı puan topladılar. Maçın sonlarına doğru takıma bir yorgunluk da geldi" diye konuştu.

PAF Takımı'ndan gelenlerin haricinde sezon başından bu yana beraber çalıştığı Onur, Furkan, Abdulkadir ve Ertuğrul gibi oyuncular hakkında ise Daum, "Bu oyunculardan çok daha fazla şeyler bekliyorum. Ancak Furkan'ın attığı golden sonraki hareketi hiç hoşuma gitmedi. Basit bir gol attıktan sonra öyle çok sevinmemeliydi. Zaten Kazım'ın hazırladığı bir pozisyondu. Futbolcuların şov yapmasını değil, Fenerbahçe için çalışmasını bekliyorum. Şov yapan değil, Fenerbahçe için savaşan futbolcu istiyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER