Spor
  • 2.7.2009 03:05

DAUM KURANYİ'YE 'FENER'E GEL' DEDİ...

Alman basını, Fenerbahçe'nin yeni hocasının Kuranyi'yle temasa geçip transfer teklifi yaptığını yazdı. Schalke'nin 10 milyon Euro'ya tecrübeli yıldızı satabileceği de belirtildi .

Golcü transferinde dört koldan arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme şimdi de Kevin Kuranyi girdi... Alman basını, Sarı-Lacivertliler'in yeni hocası Christoph Daum'un Schalke'nin forveti Kevin Kuranyi'yi arayarak teklifte bulunduğunu iddia etti. Gazeteler, Daum'un güçlü ve uzun bir forvet aradığı, Kuranyi'nin de tam bu özelliklere sahip bir forvet olduğunu ifade etti.

RESMİ TEKLİF YAPILACAK
Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde Schalke'ye resmi teklifte bulunacağı öğrenilirken, Kuranyi'nin bonservisi için 10 milyon Euro isteneceği de gelen haberler arasında. Sarı-Lacivertliler bir süredir görüştüğü Claudio Pizarro için de Chelsea'yle pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetim ayrıca Schalke'li milli futbolcu Halil Altıntop ve Betis'li Ricardo Oliveira ile de teması kesmiyor.

İNGİLİZ İDDİASI: TUNCAY DÖNÜYOR
Küme düşen Middlesbrough'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tuncay Şanlı'nın hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor. İngiliz The Northern Echo Gazetesi, yıldız futbolcunun cazip tekliflere rağmen F.Bahçe'ye dönmek istediğini yazdı.

MİLLİ TAKIM İÇİN!
Gazete haberinde, Tuncay'ın gelecek yıl Dünya Kupası'nda mutlaka oynamak istediğini ve bu yüzden Fenerbahçe'ye dönmeyi düşündüğünü de yazdı. Middlesbrough, yıldız futbolcu için 7.5 milyon pound istiyor.

POULSEN İÇİN TOP JUVE'DE
Fenerbahçe'nin Poulsen ısrarı sürüyor. Sarı-Lacivertli yönetimin bir türlü ikna edemediği Danimarkalı yıldız için kulübü Juventus devreye girdi. İtalyan kulübü yetkililerinin Fenerbahçeli yöneticilere, "Poulsen, İtalya'ya dönüyor. Onu iknayı bize bırakın" dedikleri ifade edildi.

ÖNCE KANARYA SONRA DİĞERLERİ
Olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz, Sarı-Lacivertli kulübün apayrı olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, "Artık Fenerbahçe ile evlendim. Burada çok mutluyum" dedi. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin en büyük favori olduğunu da söyleyen Topuz. "Diğer takımlar bizden sonra gelir. Taraftarlar beni desteklesin" ifadesini kullandı.

İLK HEDEF AVRUPA
Fenerbahçe'nin sol kanattaki etkili ismi Uğur Boral, yeni transferlerle birlikte şampiyonluğun en büyük favorisi haline geldiklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Bu sezon Avrupa da çok önemli. Orada büyük başarılar yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

ONYEWU KAÇIYOR
Bir süredir Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği ABD'li stoper Onyewu'nun Serie-A takımlarından Livorno ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. İngiliz basını, tecrübeli yıldızın Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını iddia ediyordu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER