Spor
  • 9.8.2009 00:51

DAUM SEMİH'İ DENİZLİ'YE GÖTÜRMEDİ

Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe, Denizli'ye hareket etti.


Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 12.00'de başladı ve 1 saat 55 dakika sürdü. İstanbul'daki son çalışmada Roland Koch'un yaptırdığı ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 2 takım halinde teknik bir çalışma yapan oyuncular, daha sonra bir araya gelerek, geniş alanda taktik ağırlıkla bir çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bazı oyuncular, antrenman sonrası özel çalışma yaptı.

Edu takımdan ayrı düz koşu yaparken; Semih, Özer ve R.Carlos salonda çalıştı. Tesislerde topluca yenen yemekten sonra Sarı-Lacivertli takım Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti. Özel uçak ile 15.55'te yola çıkan sarı-Lacivertlilerin Denizlispor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Bilica, Önder, Bekir, Vederson, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Andre Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Güiza.

MUHTEMEL 11

Muhtemel 11 ise şöyle: Volkan, Gökhan-Önder-Bilica-Wederson, Deivid-Emre-Cristian-Dos Santos, Alex-Guiza

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:51

İLGİLİ HABERLER