Spor
  • 18.2.2005 00:00

DAUM UYARDI AMA FAYDA ETMEDİ!..

İSTANBUL (İHA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, oyuncularının, bu akşamki Real Zaragoza maçında, Manchester United'ı 3-0 mağlup ettikleri maçta gösterdikleri performansı sergilemesini istedi.


İngiliz ekibine karşı elde edilen galibiyetteki performansın İspanyol kulubüne karşı da gösterilmesini isteyen Daum, "Manchester United karşısındaki performanslarını tekrarlamaları gerektiği konusunda oyuncularımı uyardım" dedi.


Zaragoza'nın İspanyol ligi Primera Division'da 12. sırada olduğunu hatırlatan Daum, "Fakat takımın kalitesine bakarsanız çok daha iyi bir yere layıklar" diye konuştu.


Daum, "Biz, Zaragoza'yı mağlup etmek için kendi seyircimizin önünde oynama avantajını kullanmak zorundayız" dedi.
Manchester United maçında hat-trick yapan Tuncay Şanlı ise, ilk maçta elde edilecek bir galibiyetin önemini vurgulayarak, Zaragoza'nın beraberliğe razı olacağını söyledi. Kendilerine destek veren taraftara teşekkür eden Şanlı, Fenerbahçe'nin galibiyet alacağına inandığını belirtti.


Bu arada Real Zaragoza Teknik Direktörü Victor Munoz, Fenerbahçe'yi uyararak, bu akşamki maçın kolay bir müsabaka olmayacağını söyledi. Munoz ayrıca, "Fenerbahçe bizim kolay bir takım olduğumuzu düşünebilir. Problemsiz bir şekilde tur atlayabileceklerini sanabilirler. Fakat şurası şüphesiz ki biz büyük bir takımız. Onlar Türkiye'nin en iyi takımı, biz de iyi bir takımız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:07

İLGİLİ HABERLER