Spor
  • 5.8.2009 16:48

DAUM'DAN FENERBAHÇE TARAFTARLARINA ŞOK SUÇLAMA!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe taraftarının eski heyecanını tribünlerde görmediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Alman teknik direktörü Daum, Sarı-lacivertli tribünlerin yine heyecan dolu olduğunu; ancak eski günlere kıyasla bu heyecanın azaldığını hissettiğini söyledi. Haber portalı goal.com'da yer alan ve Almanya'da yayın yapan Die Welt Gazetesi kaynak gösterilerek verilen haberde, Daum'un Fenerbahçe taraftarı hakkındaki açıklamalarına yer verildi.

Gazeteye konuşan Daum, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı yenip Süper Kupa'yı alarak son iki sezondaki ilk kupasına erişmesinin mutluluğunu yaşadığını; ancak biraz da hayal kırıklığına uğradığını vurgulayarak, "Sezon bu hafta sonu başlıyor. Dolayısıyla edindiğim izlenimde yanılıyor da olabilirim ama, bana öyle geliyor ki tribünlerin coşkusu eskisi kadar güçlü değil. İnsanlar hâlâ çok heyecanlılarsa bile, bir şekilde biraz daha gerçekçi olmuşlar" dedi.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma şansı elde etmek için bu sezonu mutlaka şampiyon kapatmaları gerektiğini vurgulayan Christoph Daum, Bundesliga'ya geri dönme olasılığının her zaman olduğunu; ancak Fenerbahçe kendisini göndermediği sürece hiçbir yere gitmek istemediğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER