Spor
  • 30.4.2010 13:57

DAUM'DAN TEMKİNLİ AÇIKLAMA

BURKAY ÇELEBİOĞLU/İSTANBUL

Ligde kalan maçlarını kazanarak sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini kaydeden Daum, "Ligin son haftalarına giriyoruz. Bizim için her maç final havasında olacak. Eskişehirspor maçı da bunlardan biri. Eskişehirspor maçını kazanmak için sahaya en iyi performansımızı yansıtacağız. Kalan 3 haftada gelecek bizim elimizde. Bütün karşılaşmaları maç maç düşünüyoruz. Ligde avantajlı durumdayız. Kalan maçlarımızı kazanarak lig sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor'un çok iyi bir takım olduğunu söyleyen Daum, "Teknik direktör Rıza Çalımbay benim çok iyi arkadaşım. Bu sene de iyi bir sezon geçiriyorlar. İyi bir kadroya sahipler. Takımı bütün olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Bu sene büyük takımlara karşı iyi bir oyun sergilediler ve Beşiktaş maçı hariç diğer maçlardan galip geldiler" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor maçı öncesinde avantajlı bir kadroya sahip olduğunu anlatan Daum, "Bu maç öncesinde alternatifi olan bir kadroya sahibim. Bekir geçen hafta çok iyi işler yaptı. Gökhan Ünal ve Semih'in antrenmandaki performansları gayet güzel" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER