Spor
  • 21.7.2009 16:20

DAUM:ŞAMPİYONLUĞA BASAMAK, BASAMAK ÇIKMALI

BAD WORISHOFEN - Almanya kampının son günündeki antrenmandan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Daum, "Rakipler test açısından iyiydi. O maçlardan memnun kaldım. Maçlara uzun yolculuk yapmak zorunda kaldık" dedi.
Sarı lacivertli futbolcuların dün otelde "merdiven çalışması" yaptıklarını hatırlatan Alman teknik adam, şunları söyledi:
"Dün yaptığımız merdiven çalışması aslında şampiyonluğa giden bir yol. Şampiyonluğa giden yol asansör değildir, basamak, basamak çıkmak gerekir. Futbolcularımız çok iyi çalıştı, beni memnun bıraktılar. Çalışmadan öte takımın karakteri çok iyi; birlikte gülüyor ve hareket ediyoruz. Takım içi iletişim çok iyi, bu hoşuma gidiyor. Planımıza baktığımızda yüzde 60 ilerleme görüyorum. Daha çok işimiz var, ama bayağı ilerleme kaydettik."
Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira'nın transferi nedeniyle başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkür eden Daum, "Bizim işimiz, bu iki futbolcuyu da takıma entegre etmek." dedi.
Daum, Fenerbahçe'nin bundan sonra transfer yapıp yapmayacağı yönündeki bir soruyu ise, "Transfer imkanımız hala var. Umarım hala yapabiliriz. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluyla görüşmelerimiz sürüyor. Çabuk transfer yapmak istemiyoruz. Fenerbahçe'nin karakterine uyan, karakterli bir futbolcu alabiliriz. Çabuk yaparsak, kimya uyuşmayabilir ve bunu istemiyoruz" diye yanıtladı.
Christoph Daum, 8 yabancıdan şu anda göndermeyi düşündükleri bir isim olmadığını da bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER