Spor
  • 5.7.2009 03:05

DAUM'UN BEYNİ EMRE!..

Fenerbahçe'nin teknik patronu Christoph Daum, yeni sezonda takım kurgusunu Alex'e alternatif düşündüğü Emre Belözoğlu üzerine yapıyor. Antrenmanlarda en çok ilgilendiği futbolcu olan Emre'ye sık sık tavsiyelerde bulunan ve zaman zaman da azarlamaktan çekinmeyen Alman teknik adam, tecrübeli futbolcuyu orta sahasının ortasında gerçek bir oyun kurucu olarak kullanmak istiyor. Bu da Sarı- Lacivertli takımda takım içindeki dengelerin değişeceği anlamına geliyor.

İLK TOPLAR SENDE TOPLANACAK
Emre'den arkadaşlarıyla sürekli irtibat halinde olmasını, onlarla konuşmasını isteyen Daum, Emre'ye şu tavsiyelerde bulundu: "Sahanın neresinde hangi futbolcu var bileceksin. Önce oyunu okuman lazım. Oyun içinde sürekli olarak aktif olmanı ve savunmadan çıkan ilk topun sende olmasını istiyorum. Bu yükü kaldırabilecek kadar kapasiten var. Ne senin ne de başka bir futbolcunun oyunun boşluklarına sığınmasını istemiyorum. Sen bu takımın lideri olabilirsin."

EN YAVAŞLARI BILICA&DEIVID
2,5 saat süren antrenmana salonda başlayan Sarı-Lacivertli ekip, daha sonra kontrollü pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. İdman 12 tur tempolu koşuyla sona erdi. İkili gruplar halinde yapılan koşuyu Önder-Deniz ikilisi 1. bitirirken, Bilica-Deivid ikilisi sonuncu oldu. Carlos ve Kazım'ın da çok zorlandıkları görüldü. Boğazında enfeksiyon olan Uğur Boral antrenmana katılmadı.

POULSEN OYALIYOR
Fenerbahçe, Danimarkalı yıldızdan vazgeçemiyor... Bugün Poulsen ile yapılması planlanan görüşmenin çarşamba gününe ertelendiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli takımın kadrosuna katmak istediği ön libero, kendisini ikna etmek için Danimarka'ya gidecek Juventus yetkililerine, "8 Temmuz'da konuşuruz" dediği bildirildi. Fenerbahçe beklemede.

KAPTAN ALEX TESRİF EDİYOR!
Fenerbahçe kaptanı Alex'in bugün İstanbul'da olması bekleniyor. Ancak çalışmalara geç katılacak olan olan Brezilyalı yıldıza ceza verilmesi gündemde. Soprtif Direktör Aykut Kocaman, önceki gün yaptığı açıklamada, "Alex'in yaptığı doğru değil. Kulüp gerek

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER