Gündem
  • 27.2.2016 00:47

Davutoğlu: AK Parti'nin lideri Erdoğan'dır

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun TBMM'de, 'Genel başkanlarınız 'AK Parti'nin lideri kim?' diye sordu haddi olmamasına rağmen. Ben burada olmama rağmen. Evet meydan burada söylüyorum, AK Parti siyasetinin efsanevi kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

Ankara saldırısında Meclis'in çalışmasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Meclis'i çalıştırarak burada bir destan yazdınız.
Ne olursa olsun bu Meclis her zaman çalışacak. Kimse bu kapıya kilit vuramayacak hangi terör saldırısı olursa olsun. Bu Meclis bu milletin kaderini belirleyen yegane merci olmaya devam edecektir.

Çok zor ve aynı zaman kıymetli bir coğrafyadayız. Etrafımızda hangi jeopolitik deprem yaşanırsa yaşansın, bu coğrafyada özne olmaya devam edeceğiz. 

KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ
Sayın Kılıçdaroğlu kendisine yakıştıramadığım şekilde hitap ederken 'bunlar' diye hitap etti. Bunlar dediği Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti. Türkiye'yi kimin yöneteceğine millet karar verir, millet kararını 1 Kasım'da verdi.

'EFSANEVİ BİR LİDERDEN BAŞKANLIĞI DEVRALDIM'
Genelbaşkanlarınız 'AK Parti'nin lideri kim?' diye sordu haddi olmamasına rağmen. Ben burada olmama rağmen. Evet meydan burada söylüyorum, AK Parti siyasetinin efsanevi kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben efsanevi bir liderden başkanlığı devraldım. 

Cumhurbaşkanımız yüzde 52 oyla seçildi, bunu kimse örtbas edemez. Çatı aday oluşturdunuz 2014'te. Kendiniz meydana çıkmaya korktunuz. Bir işe de yaramadı. Bırakın şimdi gelecek seçimlere hazırlanın çalışın ve kazanın seçimleri siz oturun o koltukta..

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER