Gündem
  • 27.11.2019 21:50

Davutoğlu cephesine büyük şok! O isimler teklifi reddetti

Parti kurma heveslisi eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti için bazı isimlere teklif götürdüğü ancak olumsuz cevaplar aldığı öğrenildi.

Yeni parti kurma hazırlığını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oluşumunda moraller, teklif götürülen isimlerden alınan olumsuz cevaplar nedeniyle bozuldu.

İktidar partisinden ayrılarak yeni parti hareketi başlatan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibi, moral bozukluğu yaşıyor.  Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partiye katılmaları için teklif götürdüğü bir çok isimden ret cevabı aldığı öğrenildi.

 Davutoğlu'nun liderlik ettiği oluşumda yer alan bazı isimlerin yaşanan bu durum sebebiyle, kuracakları partinin toplumda bir karşılığının olmayacağı yönünde düşünceler ortaya koyduğu ifade edildi. Morallerin bozulmasında ise, teklif yapılan bazı isimlerden sert tepkiler alınmasının da etkili olduğu ve beklenmeyen bu tepkilerin Davutoğlu cephesinde şok etkisi oluşturduğu öne sürüldü.

Alınan olumsuz cevaplara rağmen Ahmet Davutoğlu'nun girişimlerini sürdürdüğü ve özellikle de AK Parti'de halen milletvekili olan bazı isimlerle temasların hızlandırıldığı belirtildi.(YeniÇağ)

Güncellenme Tarihi : 27.11.2019 19:29

İLGİLİ HABERLER