Gündem
  • 3.7.2020 21:33

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a skandal sözler!.. Zorba Erdoğan

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kurucusu olduğu Şehir Üniversitesi'nin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kapatılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu kirli karara imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta muhafazakar dindar kesimler olmak üzere bütün topluma şu mesajı vermeye çalışıyor: Ya boyun eğeceksiniz ya da tasfiye edileceksiniz. Biz de buradan yanıt veriyoruz. Boyun eğmeyeceğiz. FETÖ artıklarına da, 28 Şubat artıklarına da asla boğun eğmeyeceğiz" dedi.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu partisinin ilçe kongresinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Partisinin Esenyurt ilçe kongresinde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Türkiye’deki adaletsizliğin, hukuksuzluğun, yasakçılığın, baskının, kötü yönetimin sorumlusu bizatihi Erdoğan’dır; çünkü çevresini bu odaklarla dokuyan da bizzat kendisidir” şeklinde skandal iddialarda bulundu.

İstanbul Şehir Üniversitesi'nin cumhurbaşkanlığı kararı ile kapatılmasını da değinen Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'zorba' olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Davutoğlu, "28 Şubat’ta yerlerde sürüklenenlerin, hapislere girenlerin, okullardan atılanların kurdukları bir üniversite bizzat Tayyip Erdoğan tarafından zorbalıkla kapatıldı" diye konuştu.

Independent'in haberine göre; Davutoğlu ayrıca milli ekonomiye de dil uzattı ve "Allah aşkına bunların milli bir tarafı kaldı mı” iddiasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 6.7.2020 01:23

İLGİLİ HABERLER