Gündem
  • 13.12.2019 23:52

Davutoğlu'ndan fırçayı yedi! Açıklama yapmak zorunda kaldı

KAYNAK : YENİ AKİT

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun en genç Kurucular Kurulu Üyesi olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'diploması yok' imasında bulunan İsmail Günaçar, Davutoğlu'ndan fırça yiyerek yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun partisinin en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar, basın mensuplarının, 'Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?' şeklindeki sorusuna küstahça sözlerle cevap vermişti. Günaçar, Davutoğlu'nun talimatıyla yeni bir açıklama yaparak kendini savunmaya çalıştı.

Ahmet Davutoğlu'nun partisinin en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar, Davutoğlu için, "En azından diploması var" diyerek büyük bir skandala imza atmış ve Erdoğan'a "üniversite mezunu değil" diyenler arasında yerini almıştı.

Günaçar, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak şunları söyledi:

Türkiye’de liyakatsizliğin hayatın her alanına el koyduğu bir dönemde, ülkesi adına en az sizler kadar sevgisi, kaygısı olan bir genç olarak çözümün bir parçası olmak adına siyasete atıldım. Ahbap çavuş ilişkileri, ekonomiden tarıma eğitimden sağlığa her alanda yaralar açıyor.

Bu noktada sayın Davutoğlu’nun ehil insan vasfına sahip ve bir akademisyen oluşunu vurgulamak amacıyla sarf ettiğim bir cümleyi bağlamından farklı bir biçimde ele almak bu ülkenin kifayetsiz, liyakatsiz kimseler tarafından nasıl bir cendere altına alındığını açıkça ortaya koyuyor.

Büyük onur ve heyecan yaşadığım bir anda; bilime önem verme, akademik kariyer sahibi olma ve en önemlisi liyakat ve ehliyet anlamında kast ettiğim “diploma” kelimesi, benim Sn. Cumhurbaşkanına yönelik herhangi bir ifadem olmamasına rağmen bağlamından koparılarak linç başlatıldı.

Benim bu ifademi bağlamından kopararak bir itham olarak göstermeye çalışanlar aslında “liderim” dedikleri Sn. Cumhurbaşkanına kendi bilinçaltlarında hangi gözle baktıklarını ortaya koymuşlardır.

Güncellenme Tarihi : 13.12.2019 22:52

İLGİLİ HABERLER