Asayiş
  • 31.8.2011 17:05

DAYAKÇI KOCALAR BAYRAM TATİLİ BİLE YAPMADI!..

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde eşine şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma cezası alan Ali Yaşar Özcan, boşanma davası açan eşi Asiye Özcan'ı öldürdü. Üç çocuğunun annesini öldüren koca, intihar etti. Çocuklarının evde olmadığı sırada eve gelen Ali Yaşar Özcan'ın (42) eve geldiği öğrenildi. Tartışma sırasında öfkeli koca eşinin başına iki el ateş etti. Ardından da aynı tabancayla kendini vurdu. Asiye Özcan (39) öldü, ağır yaralanan kocası ise hastanede hayatını kaybetti.

12 KEZ BIÇAKLADI
Bursa'nın Karacabey ilçesi Akçasusurluk köyünde ise Hacer A. (35), eşi Hacı A.'ya (41) ayrılmak istediğini söyledi. Çıkan tartışmada Hacı A., eşini 12 yerinden bıçakladı. Karısının öldüğünü düşünen Hacı A. kaçarken ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Hacı A., yakalandı.

SİLAH ZORUYLA
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde de 34 yaşındaki Cüneyt Koç ile dini nikâhlı eşi Emine Ş., arasındaki ayrılık tartışması kanlı bitti. Çiftin bir süre önce ayrılmaya karar verdiği, ancak Cüneyt Koç fikrini değiştirince tartışma çıktığı öğrenildi. Eşine ateş eden Koç, kaçtı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı, yakalanan Koç suçunu itiraf etti.

BARIŞMAK İSTEMEDİ
Antalya'da P.A., barışmayı kabul etmediği için eski sevgilisi E.T. tarafından bıçaklandı. Genç kadının eve almadığı E.T.'nin barışmak istemeyen kadını dövdüğü öğrenildi. P.A.'nın polisi aramasına sinirlenen E.T., kadını 5 yaşındaki kızının önünde bıçakla yaralayarak kaçtı.

DAYAKÇI ENİŞTEYİ ÖLDÜRDÜ
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bu kez eşini döven koca, kayınbiraderi tarafından öldürdü. Altındere Beldesi'nde yaşayan Osman Kurt ile 6 çocuk annesi eşi Havva Kurt arasındaki tartışmanın sonunda Osman Kurt'un eşini dövdüğü öğrenildi. Havva Kurt, komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Kardeşinin dövüldüğünü duyan 55 yaşındaki Abbas K. ise eniştesi ile konuşmak için evine gitti. Enişte ile kayınbirader arasındaki tartışma sırasında Abbas K. eniştesine ateş etti. 9 kurşunun isabet ettiği Osman Kurt, hastanede öldü. Abbas K. gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER