Spor
  • 31.3.2009 00:04

DEDE EVİNE Mİ DÖNÜYOR?..

Aragones ile Fenerbahçe’nin yolları ayırmak için el sıkıştıkları bildirildi. İspanyol basını, Haziran ayındaki Konfederasyon Kupası maçları için Tele5 kanalıyla anlaşan tecrübeli hocanın, kariyerine nokta koyarak ülkesine döneceğini iddia etti!


DHA'dan Mehmet Çiftçi'nin haberine göre İspanyol basını, Luis Aragones’in sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayırma konusunda anlaşmaya vardığını ileri sürdü.

Tele5 televizyonundan elde edilen bilgilere göre, Aragones’in bu medya kuruluşu ile 14-28 Haziran tarihleri arasında, İspanya’nın da katılacağı FIFA Konfederasyon Kupası maçlarının yorumculuğu için milyon euroluk bir anlaşmaya imza attığı belirlendi. İspanyol kanalı, tecrübeli hocanın, bu tarihten önce İspanya’ya döneceğini savundu. Tele5 kanalı, sarı-lacivertli kulüple iki yıllık sözleşme imzalayan Luis Aragones ile Türkiye’ye geri dönmeyeceğini düşünerek anlaşma yapıldığını da belirtti.

Bu anlaşma, İspanyol basını tarafından, Fenerbahçe’ye veda etmeye hazırlanan Aragones’in, İspanya’ya döndükten sonra hiçbir takımı çalıştırmayacağı biçiminde yorumlandı. Deneyimli hocanın, teknik adam kariyerine Fenerbahçe ile nokta koyacağını savunan gazeteler, Aragones’in, Haziran ayından itibaren yorumcu olacağını ifade ettiler.

Luis Aragones ise yaptığı açıklamada Tele5 televizyonu ile anlaşmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. İspanyol çalıştırıcının, “Bir yıl uzak kaldıktan sonra ülkeme geri dönecek olmaktan dolayı çok mutluyum” demesi, medya tarafından Fenerbahçe ile yolların kesin olarak ayrıldığı şeklinde değerlendirildi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:39

İLGİLİ HABERLER