Spor
  • 30.6.2009 03:40

DEDE GİTTİ SANSÜR BİTTİ!..

Haftalardır Aragones ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmeye çalışan F.Bahçe, sonunda muradına erdi... Dün Sarı-Lacivertli kulüpte casusluk filmlerini aratacak sahneler yaşandı. Sabah saatlerinde Samandıra'ya gelen yeni teknik direktör Daum, Aragones'in sözleşmesinin fesh edilip edilmediğini yöneticilere sordu. Yöneticiler de İspanyol çalıştırıcının sözleşmesinin gece fesh edileceğini Daum'a iletti.

ÖNCE KAPATTI SONRA DA AÇTI
Yönetimden garanti alan Alman çalıştırıcı Daum da 18.00'de takım ile ilk antrenmanına çıktı. Ancak, ilginç olan birşey vardı. Fenerbahçe'nin kağıt üzerinde 2 hocası gözüküyordu. Bu yüzden yönetim önlem amaçlı antrenmanı basına kapattı. FIFA ile sorun yaşamak istemeyen Fenerbahçe Yönetimi, gece ise resmi siteden dünkü antrenmanın fotoğraflarını yayınladı!..

DAUM'UN EKİBİ DE AÇIKLANDI
Fenerbahçe'nin resmi sitesi dün gece yayınladığı haberde, Alman hoca Daum için "Yeni teknik direktörümüz" şeklinde bahsederek taraftarları da rahatlattı. Daum'un teknik ekibinde yer alan isimler de açıklandı. Ekipte, kondisyoner Roland Koch'un yanı sıra yardımcı antrenör Ayhan Tumani, kaleci antrenörü Holger Gehrke ve doktor Ertuğrul Karanlık yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER