Spor
  • 5.3.2009 03:47

DEİVİD: 'EYVAH EVDE DAYAK VAR!..'

Cumartesi günü Süper Lig'de 4-2 yendiği Sivasspor'u dün de Fortis Türkiye Kupası'nda 3-1 mağlup ederek finale göz kırpan Fenerbahçe, performansıyla herkesin büyük beğesini kazandı. Sezon başından beri İspanya Milli Takımı'nın EURO 2008'deki futbolunu Sarı-Lacivertli takıma oynatması beklenen fakat sürekli zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Aragones, meyvelerini en sonunda toplamaya başladı. Fenerbahçe'nin dünkü futbolu akıllara hemen Aragones'in şampiyon yaptığı İspanya'yı getirdi.

İşte arzulanan Fenerbahçe
Orta alanda ayağa müthiş pas yapıp Sivasspor'u yoran Kanarya, sağdan Gökhan ve Deivid soldan da Roberto Carlos ve Uğur Boral'la çok hızlı kanat akınları geliştirdi. Fakat Fenerbahçe'de gözle görülür en büyük değişiklik futbolcuların 90 dakika gösterdiği inanılmaz mücadele oldu. Takımın dünkü performansından yönetim de çok memnun kalırken, Asbaşkan Mahmut Uslu, "Sezon başından beri arzuladığımız Fenerbahçe bu" ifadesini kullandı

Eyvah! Evde dayak var
Fener'in 3. golünü atan Deivid, bacanağının eşi hamile olduğu için 'Bebeto sevinci' yaptığını söyledi. Deivid, "Ancak eşimin haberi yok. Kimin bebeği diye bana dayak atacak" dedi. Brezilyalı yıldız transferi için de, " Buradan çok memnunum. Umarım kalırım" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:32

İLGİLİ HABERLER