DEİVİD: 'EYVAH EVDE DAYAK VAR!..'

1 dk okuma
DEİVİD: 'EYVAH EVDE DAYAK VAR!..'

Hızlı Özet

Sezon başından beri sistemi oturtmak için zaman isteyen 70 yaşındaki hoca, meyveleri toplamaya başladı Kanarya, orta alanda ayağa pasları, hızlı kanat hücumları ve mücadelesiyle taraftarlarını adeta mest etti.

Cumartesi günü Süper Lig'de 4-2 yendiği Sivasspor'u dün de Fortis Türkiye Kupası'nda 3-1 mağlup ederek finale göz kırpan Fenerbahçe, performansıyla herkesin büyük beğesini kazandı. Sezon başından beri İspanya Milli Takımı'nın EURO 2008'deki futbolunu Sarı-Lacivertli takıma oynatması beklenen fakat sürekli zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Aragones, meyvelerini en sonunda toplamaya başladı. Fenerbahçe'nin dünkü futbolu akıllara hemen Aragones'in şampiyon yaptığı İspanya'yı getirdi.



İşte arzulanan Fenerbahçe

Orta alanda ayağa müthiş pas yapıp Sivasspor'u yoran Kanarya, sağdan Gökhan ve Deivid soldan da Roberto Carlos ve Uğur Boral'la çok hızlı kanat akınları geliştirdi. Fakat Fenerbahçe'de gözle görülür en büyük değişiklik futbolcuların 90 dakika gösterdiği inanılmaz mücadele oldu. Takımın dünkü performansından yönetim de çok memnun kalırken, Asbaşkan Mahmut Uslu, "Sezon başından beri arzuladığımız Fenerbahçe bu" ifadesini kullandı



Eyvah! Evde dayak var

Fener'in 3. golünü atan Deivid, bacanağının eşi hamile olduğu için 'Bebeto sevinci' yaptığını söyledi. Deivid, "Ancak eşimin haberi yok. Kimin bebeği diye bana dayak atacak" dedi. Brezilyalı yıldız transferi için de, " Buradan çok memnunum. Umarım kalırım" ifadesini kullandı.

Bu haber 2673 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR