Spor
  • 23.8.2009 00:06

DEİVİD VE DENİZ'DEN KÖTÜ HABER...

İki futbolcunun da dün akşam çekilen MR'ları sonucunda arka adalelerinde yırtık belirlendiği açıklandı. Deivid ve Deniz'in tedavilerine hemen başlandığı bildirildi.

ALEX AYRI ÇALIŞTI
Sarı-lacivertli futbolcular Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlarlarken, daha sonra kontrollü pasa yönelik bir çalışma yapıldı.

Antrenmanın son bölümünde dar alanda taktik ağırlıklı maçlara yer verildi. Teknik direktör Christoph Daum'un, zaman zaman oyuncularına uyarılarda bulunduğu gözlemlendi.

Sakatlığı süren Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, takımdan ayrı koşu yaparken, teknik direktör Daum'un yanından geçerken ikili arasında kısa süreli bir kucaklaşma yaşandı.

SEMİH MAÇIN ADAMI
Antrenör Roland Koch, antrenman öncesi İsviçre'nin Sion takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında, teknik kadronun, yaptığı asist nedeniyle Semih'i maçın adamı seçtiğini açıkladı. Sarı-lacivertli futbolcular da bunun üzerine Semih'i bir süre kucaklarında taşıdılar.
GERKHE'NİN 47. DOĞUM GÜNÜ
Antrenman öncesinde ayrıca, gelenek durumuna getirilen kupalı doğum günü kutlaması vardı.

Kaleci antrenörlerinden Holger Gerkhe'nin 47. doğum günü, sahada kendisi için hazırlanan kupalı bir törenle kutlandı. Roland Koch'un, ''Holger uzun boylu olduğu için kendisine biraz uzun bir kupa vereceğiz'' söylemi özellikle kaleciler arasında gülüşmelere yol açtı.

Sarı-lacivertliler, Diyarbakırspor maçı için öğleden sonra özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Diyarbakır'a hareket edecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER