Spor
  • 2.7.2009 15:01

DELGADO: ''ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUM''

İSTANBUL - BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına kulüp doktoru Devrim Urgun ile birlikte katılan Delgado, zor bir dönemden geçtiğini ve ameliyat olması gerektiğini belirterek, ''Ameliyatımı olup, eski performansıma geri dönmek istiyorum'' dedi.
Tedavisiyle ilgili olarak ameliyat öncesi tüm opsiyonların denendiğini ifade eden Arjantinli futbolcu, şunları söyledi:
''Benim korkum yok. Biraz da mutlu oluyorum. Ağrılarım 3-4 aydır devam ediyordu ve benim için ameliyat bir çözüm olacak. Tehlikeli bir ameliyat olmadığını, bu ameliyatı geçiren futbolcuların da spor yaşamlarına başarıyla devam ettiklerini biliyorum. En azından 3 ay sonra eski performansımı gösterebileceğim. Hocamızın söylediği bir şey vardır, 'Nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemlidir' diye. Geçen sezonun sonunda sıkıntı yaşamıştım. Bu sezon tersini yaparak ilk yarıda kendimi toparlayıp, ikinci yarıda takımıma faydalı olmak istiyorum. Tek istediğim, ameliyat sonrası buraya mutlu dönmek.''

-''KONTRATA SAYGI GÖSTERMEK GEREKİR''-

Matias Delgado, bir basın mensubunun, takıma katkı sağlayamadığı gerekçesiyle ücretinde indirim istenmesi halinde nasıl bir tepkisinin olacağını sorması üzerine, önceliğinin ekonomik durum değil sağılığı olduğunu kaydederken, kontratlara da saygı gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
Alacakları konusunun sözleşmesinde yazılı olduğunu aktaran Arjantinli futbolcu, ''Ben eylül-ekim ayı gibi takıma zaten döneceğim. Ben ne bedava oynamak istiyorum, ne de hak etmediğim bir parayı olmak istiyorum. Başkanla sıcak bir diyaloğumuz var. Oturup konuşuruz. Bu konular kontratta yazılıdır ve saygı göstermek gerekir'' şekline konuştu.
Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun ise Delgado'nun tedavisinde tüm opsiyonları kullandıklarını ve son çare olarak ameliyat olmasına karar verdiklerini ifade ederek, Arjantinli oyuncunun sahalara geri dönüşünün 3-4 ay süreceğini aktardı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER