Yaşam
  • 30.8.2017 00:56

Demet Akalın 11 yıllık kıyafetle sahneye çıktı

Demet Akalın önceki gün Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan bir Beach'te sahne aldı. 11 yıllık kıyafetini sandıktan çıkarıp giydiğini söyleyen Akalın, kendini parfüm yağmuruna tuttu.

Akalın’ın sahne öncesinde oldukça keyifli olduğu gözlendi. Demet Akalın sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Soruları yanıtlarken parfümüne sarılan ve tepeden tırnağa kendisini parfüme boğan Akalın, giymiş olduğu sahne kıyafetini ise 11 yıl önce yakın bir dostundan aldığını söyledi. Sandıktan çıkardığı 11 yıllık emektar kıyafeti ile kendisi için söylenen "Tutumlu Demet" sözünü bir kez daha doğrulamış oldu.

"Kurban keseceğim ama eve sokmayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtacağım"

Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da kurban keseceğini dile getiren Akalın, yine her bayram olduğu gibi bunu evine sokmak yerine ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını ifade etti.

Yaklaşık 2 saat kaldığı Yalıkavak Tren Beach sahnesinde kendisini dinlemeye gelen misafirlerine tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çeken güzel sanatçı, enerjisi ile de parmak ısırttı. Bayram programının da son derece yoğun olduğuna vurgu yapan Akalın "Bodrum, Çeşme, Didim ve İzmit'te sahne alacağım. Vallahi beni paylaşamıyorlar" dedi.

 

 

Sahnesinin sonlarına doğru erkek hayranlarına ve dinleyicilerine de seslenen başarılı popçu "Kızlara tek taşı siz almayın, bırakın çalışıp kendileri alsınlar" sözleri ile tavsiyelerde bulundu.

Eren Ayhan

Güncellenme Tarihi : 29.8.2017 22:19

İLGİLİ HABERLER