Gündem
  • 28.10.2008 08:30

DEMET, GELEN MESAJI OKUDU VE KOCASINI EVDEN KOVDU

Demet Akalın-Oğuz Kayhan çiftinin de, Kayhan'ın telefonuna eski sevgilisinden gelen mesajlar nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı.
Sorun Tatlıses değilmiş
Demet Akalın ve Oğuz Kayhan, bir yılını evli olarak geçirdikleri toplam 3,5 yıllık ilişkilerini kısa süre önce noktaladı. Bu gelişmeden sonra farklı iddialar ortaya atıldı. Kimi, Demet Akalın’ın İbrahim Tatlıses'le girdiği “binici” polemiği sırasında Oğuz Kayhan’dan beklediği desteği göremediği için beraberliği noktaladığıni ileri sürdü, kimi de Akalın’ın dava açmaktan vazgeçip Tatlıses'le barışmasının Oğuz Kayhan’ı kızdırdığını söyledi.
Eşyalarını topla ve git
Ancak çok geçmeden işin aslı ortaya çıktı. Meğer bu ayrılığa da, bugüne kadar yasak aşk mesajlarını ele vererek birçok çiftin arasını açan cep telefonu sebep olmuş! Oğuz Kayhan'ın eski sevgilisi ile yeniden mesajlaşmaya başlaması, büyük aşkın sonunu hazırlamış. Akalın, Kayhan'ın cep telefonunda romantik mesajlar yakalayınca evde büyük bir tartışma çıkmış. Ünlü şarkıcı tartışmanın sonunda, sevgilisini yeni taşındıkları Acarkent'teki evlerinden "Pılını pırtını topla git" diyerek kovmuş.HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:55

İLGİLİ HABERLER