Yaşam
  • 29.10.2017 23:52

Demet Şener : Ben aldatsam İbrahim beni asardı

İbrahim Kutluay olan 12 yıllık evliliği bir ihanet nedeniyle sona eren Demet Şener çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kutluay'dan böyle bir şey beklemediğini ifade eden Şener, "Gördüklerimden sonra üç gün tuvalette kustum, ruhum almadı. İkisi sayesinde bir insana yaşatılmayacak şeyler yaşadı" dedi. 

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Demet Şener, 12 yıl evli kaldığı ve ihanete uğramasının ardından terk ettiği İbrahim Kutluay’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte, Şener’in söyledikleri…

“Aramızda en ufak bir samimiyetsizlik yoktu. Gözüne gerçekten aşkla bakıyordum. O da bana öyle bakıyordu. Bu kadar güzel karşılık almasam, bu kadar emek vermezdim. Kendi adıma konuşayım, ben sevilmediğim yerde hiçbir zaman durmam. Zaten aldatmayı duyduğum anda bir saniye bile düşünmedim.

Dört yıl, 2012'den beri bir yalanın içinde yaşamışım. Herhalde ilişkileri o dönem başlamış. ‘Ben yaparım, İbrahim yapmaz’ derdim, her dakika yanımdaydı. Bana aşkla bakıyordu. Tabii dedikoduları duyuyorduk ama kimse net olarak bir şey anlatmamıştı. Ne zaman gözümle gördüm, anladım.

demet-sener-kutluay-sli

KUSTUM, RUHUM ALMADI

Kadın, bana şoförüyle gönderdi. Elimde dosyalar dolusu delil var, mahkemeye de sunduk. Film gibi. Annem ‘Bir filmde izlesem bu kadar olmaz derdik’ diyor. Gördüklerimden sonra üç gün tuvalette kustum, ruhum almadı. İkisi sayesinde bir insana yaşatılmayacak şeyler yaşadım.

Birkaç ay bayağı ağır süründüm. Annem, avukatım, yakın dostlarım bana güç verdi. Psikolojik destek aldım, tek başıma bunu atlatmam kolay değildi.

O BANA DEĞİL, BEN ONA BİR ŞEYLER KATMIŞ OLABİLİRİM

Ben evliliğimle bir şey olmadım, zaten Demet Şener'dim. İbrahim'in bana mesleğim açısından kattığı hiçbir şey yok. Ancak ben İbrahim'e bir şeyler katmış olabilirim.

Öğrendikten davayı açana kadar geçen 1.5 aylık süreçte biz, İbrahim ve avukatlarımız görüştü, çok daha da az para istemiştik. Bütün bunları dava bittikten sonra açıklamayı düşünüyorum. Önce ‘Çok seviyorum karımı’ diyordu, bırakmak istemiyordu. Beni geri çevirmeye ve korkutmaya çok çalıştı. ‘Ailemize böyle bir şey yaptım, hep sizin yanınızdayım' demek yerine, benim için tek başına bir hayatın zor olacağını söyledi. Onun çocuklarının annesiyim, yermek yerine yanımda olmalıydı.

ASLA BARIŞMAM

Asla barışmam. Bütün bunları ben yapsaydım başımı kaldıramazdım. Herhalde bunları ben yapsaydım İbrahim beni Taksim'in ortasında sallandırırdı! İbrahim aldatmanın ötesinde, sonraki süreci hiç yönetemedi, çok büyük hatalar yaptı. O yüzden benim için insan olarak bitmiştir.

Çocuklar bende. Şaşırdılar çünkü çok mutlu bir ailede büyüyorlardı. Önce net bir açıklama yapmadım ama bir hafta önce her şeyi anlattım; nedenini, başka bir kadın olduğunu. Ne gördüler bilmiyorum ama bence İrem biliyor, Ömer bilmiyordu.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2017 23:55

İLGİLİ HABERLER