Spor
  • 8.8.2009 17:02

DEMİRÖREN: ÇOK ZOR BİR LİG OLACAK

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, ligde zaman zaman inişler ve çıkışların olacağını, asıl önemli olanın sezon sonundaki pozisyonları olduğunu söyledi.
Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Demirören, transfer çalışmaları için bugün yurt dışına gideceğini belirterek, ''Ligde inişler çıkışlar olacak. Mühim olan ligi nasıl bitirdiğimiz. Çok zor bir lig olacak. Birlik ve beraberlik içinde başarıyı sağlayacağız. Yoksa kazanamayız'' dedi.
Beşiktaş'ın kıskanılan bir takım haline geldiğini savunan başkan Demirören, ''İyi neticeyle başlamadık. İçki masalarında konuşarak, dedikodu yaparak olmaz. Burada konuşarak ve eleştirerek başarı sağlanabilir. Hatamız yoksa iş yapmamış oluruz. Futbol ticaret oldu. Ticaret yapıyoruz. Ticarette hata olur'' diye konuştu.
Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in, onore edilmedikleri için üzüldükleri yönündeki açıklamaları hakkında da Yıldırım Demirören, ''Divan Kurulu üyelerini üzdüysek özür dileriz. En büyük prensibimize göre büyüklerimize saygılıyız. Beşiktaş'ı başkan ve yönetim kurulu üyeleri idare eder. Kimse kimsenin üstünde hareket edemez. Divan Kurulu, parlamentomuzdur. Her şeyi tartışırız. Sizden fikir alırız. Ancak kararı yönetim kurulu verir. Bu dengeyi bozarsak kulübün dengelerini bozarız'' dedi.
Yıldırım Demirören, gelecek haftadan itibaren, futbol takımının formasının sırtında Kızılay reklamının yer alacağını söyledi.
Yönetim kurulu olarak hedeflerinin sosyal alanda Beşiktaş'ı bir numara yapmak olduğunu kaydeden Demirören, ''Bunları yaparsak Beşiktaş sevgisini, dürüstlüğünü insanlara gösteririz. Beşiktaş gibi bir kulüp senede 2-3 milyon dolar kazanacak diye formasının sırtına reklam almaz. Türk Kızılayı'nın reklamıyla gelecek hafta sahaya çıkacağız. Bu şekilde topluma Kızılay'ın önemini anlatmak istiyoruz'' dedi.
Beşiktaşlı bayan taraftarları da deplasmanlara götürmeyi amaçladıklarını vurgulayan başkan Demirören, bu seyahatlerde maliyette de yardımcı olacaklarını dile getirdi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, transfer çalışmaları için bugün yurt dışı seyahatine gideceğini dile getirdi.
Yaptıkları transferlerde hata da olabileceğini vurgulayan Yıldırım Demirören, ''Doğru da olacak. Oturmuş kadromuz var. Mühim olan bunun üstüne koymak. Avrupa'daki hedeflere koşmak önemli, hayal hedeflere koşmak değil. Hayal kurulması taraftarı değilim'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER