Spor
  • 13.10.2008 00:05

DEMİRÖREN: 'EN RAHAT KULÜP BEŞİKTAŞ'TIR!..'

Ritz Carlton Oteli'nde yapılan Olağan Divan Kurulu toplantısında söz alan Başkan Demirören, "Hiç kimse çalıştığı kişiden ayrılmak istemez, ama şartlar ne gerektiriyorsa da Beşiktaş başkanlık makamı onu anında yapmak zorundadır" dedi.
Fulya Projesi'ne de değinen Demirören, şöyle konuştu: "Fulya'nın açılış gününü ocak ayı olarak sayın Başbakanımıza bildirdik ve kendisinden gün bekliyoruz. Avrupa'da çok az kulübe, Türkiye'de hiçbir kulübe nasip olmayan Fulya bitmek üzereyken gereksiz spekülasyonlarla tartışılıyor. Bu tartışma olur, ama yalanlar ve dedikodular en tehlikeli şeydir. Bu yapılanlar Beşiktaş üstüne oyundur."
Beşiktaşlılık duruşunun çok farklı bir şey olduğunu kaydeden Demirören, "Sayın Keçeci, bir dedikodu attı ortaya. Bugün müteahhitle anlaşamadığımız tek yer var. 1500 metrekare ile 2000 metrekare Beşiktaş'ın hakkı vardır bunu nasıl alınacağı. Onun dışındaki her şey evraklarda, kayıtlardadır" diye konuştu.
Divan Kurulu'nda yönetimi eleştiren Atıf Keçeci'ye tepki gösteren Demirören, "Beşiktaşlılık sözlerle olmuyor sayın Keçeci. Her yönetime karşıydınız, bugün de bize karşısınız. Beşiktaşlılık, radyolarda yöneticilere hakaret etmek mi, sonra arkasından gülmek mi" dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'a destekleri nedeniyle teşekkür eden Demirören, "Aramızda bazı tartışmalar oldu, ama bunlar kişisel değildir. Sonunda ortak noktayı bulduk. Bugün en büyük destek aldığımız kişi kendisidir. Statla ilgili başvurumuzu yaptık. Anıtlar Kurulu'nda bekliyoruz. Her Beşiktaşlı'dan engel değil destek bekliyoruz. Beşiktaş'ın geleceği bu stattır" şeklinde konuştu.
Demirören, son olarak, global bir kriz yaşandığını hatırlatarak, "Şu anda en rahat kulüp Beşiktaş'tır, çünkü Fulya'sı var. Gelin Fulya'ya hep beraber destek çıkalım. Bu Fulya bizim, hatalar olmuştur ama her şey bitmiştir. Ocak ayında kısmetse açacağız.
Bugün buradan çıkan birlik ve beraberliğin inşallah camiamıza ve sahaya da iyi yansıyacağına inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:28

İLGİLİ HABERLER