Spor
  • 2.10.2008 00:01

DEMİRÖREN'DEN MÜJDELİ HABERLER...

Beşiktaş Dergisi'nin ekim sayısındaki yazısında Yıldırım Demirören, "Sonbaharın serinliğini yaşadığımız bugünlerde, Beşiktaşımız'ın başarıları hepimizin yüreğini ısıtıyor. Süper Lig ve UEFA Kupası maçlarına fırtına gibi başlayan takımımız, her geçen gün performansını artırarak, bizlerle birlikte bütün futbolseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.
Bu sezon sadece futbol değil, tüm branşlarda başarı hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Demirören, "Sadece saha ve salonlardaki başarılarımızla değil, hayata geçireceğimiz yatırım ve projelerle de Beşiktaşımız'ı daha da yukarılara taşımak öncelikli amacımız" diye görüşlerini aktardı.
Demirören, şunları kaydetti: "Sevgili Beşiktaşlılar... Türk sporunun en önemli projesi, 50 yıldır hasretle beklediğimiz BJK Fulya Süleyman Seba rüyasını gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Ocak ayında tüm camiamızın katılacağı coşkulu bir törenle BJK Fulya Süleyman Seba projesinin kurdelesini kesmeyi planlıyoruz. Beşiktaşımız için yine çok önemli olan BJK İnönü Stadı projemiz için de yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz. BJK İnönü Stadı projemizi mutlaka Beşiktaşımız'a kazandıracağız ve kulübümüzün her alanda rakiplerinin önünde olmasını sağlayacağız. Beşiktaşımız tüm bu hedeflerine camiamızın tek yürek olmasıyla, birlik beraberliğimizle ulaşacaktır. Önümüzdeki günlerin Beşiktaş ile Beşiktaşlılar için çok daha güzel ve aydınlık olacağına tüm kalbimle inanıyorum."
Başkan Demirören, Beşiktaş'ın mutluluğunu ve övüncünü beraberlik içinde yaşayıp, taraftarlarının tribünde yaptığı, "Övünmekte çok haklıyız, çünkü Beşiktaşlıyız" tezahüratını hep birlikte haykıracaklarını dile getirdi.
Yıldırım Demirören yazısında ayrıca, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden spor yazarı ve Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Kazım Kanat'ı da unutmadı.
Tüm spor camiasına başsağlığı dileyen Demirören, "Kongre üyemiz, çok iyi bir Beşiktaşlı, spor yazarı dostumuz Kazım Kanat'ı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Bütün Beşiktaşlılar adına Kazım Kanat'a rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Onu hiç unutmayacağız" cümleleriyle üzüntüsünü aktardı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER