Spor
  • 26.7.2009 00:00

DEMİRÖREN'İ ŞAŞIRTAN İSTEK...

Beşiktaş'ta Delgado sıkıntısı yine aşılamadı. Siyah beyazlıların yerine transfer yapmak için sözleşmesini dondurmak istediği Arjantinli futbolcunun menajeri olan babasıyla dün gece yapılan görüşmelerde de anlaşma sağlanamadı.

Delgado'nun menajeri olan babası Eduardo Delgado, dün gece İspanya kampında Başkan Yıldırım Demirören ile biraraya geldi. Ancak Delgado'nun isteği Demirören'i şaşırttı... Arjantinli futbolcunun babasının Delgado'nun bir yıllık ücreti olan 2 milyon 100 bin Euro'yu peşin istediği, ayrıca kendisine de menajerlik parası olarak 500 bin Euro talep ettiği ifade edildi.

Demirören'in ise sinirlendiği ve "Delgado'nun alacağı yıllık parayı tabii ki vereceğiz ama bunu peşin istemek de nereden çıktı? Ayrıca istediğiniz 500 bin Euro para geçen imza döneminden kalan para. Onu da yıl sonu almanız için anlaşmıştık. Daha o paranın zamanı var" dediği belirtildi.

Delgado'nun ise bu görüşmenin ardından babasıyla telefonda görüşerek "Ben bu takımın kaptanıyım ve bir fedakarlık yapıyorum. Bu fedakarlığa karşılık bunları istemen çok normal" diyerek kararının arkasında olduğunu gösterdiği ifade edildi.

Başkan Demirören'in ve Eduardo Delgado'nun yarın bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi.

Bu arada dün akşam yemeğinde oyuncularıyla konuşan Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin çalışma ortamından memmun olduğunu oyuncularına söylediği ve "Yaklaşık bir aydır çok iyi çalışıyorsunuz. Arzu ettiğim seviyeye beklediğimden önce ulaştınız. Sahada sizden görmek istediğim kavgacı Beşiktaş'ı yavaş yavaş yaşatmaya başladınız. Sahaya çıktığınız zaman gol yemekten korkmayın. Çünkü savaştığınız takdirde yediğinizden fazlasını atarsınız" dediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:06

İLGİLİ HABERLER