Asayiş
  • 30.4.2015 16:15

Demirtaş'ın terörist ağabeyi dağdan indi kimse görmedi

Selahattin Demirtaş ağabeyinin Erbil'de ticaret yaptığını iddia etti. TAKVİM, Nurettin Demirtaş'ın kaleşnikofla Kandil'de olduğunu belgeledi. Ne Paralel Medya, ne de Doğan Grubu bu haberi gördü! HDP panikledi, dağa haber gönderdi. Ağabey silahı bıraktı, takım elbisesini giyip Erbil'e gitti.

Dağdan indi şehre Selahattin Demirtaş, partisi HDP ile sandığa gitme kararı aldı, destek önce yurt dışından ardından da baronların Türkiye'deki uzantılarından geldi. Hem Doğan medyası, hem Paralel Yapı'nın yayın organları el birliği etti, HDP meclise girebilsin diye yeni bir ittifak daha kuruldu. CHP bile HDP meclise girebilsin diye oylarından fedakarlık edebileceğini açıkladı. Demirtaş ise Batı'daki seçmenin gözünü boyamak için evinin kapılarını açıp imaj çalışması bile yaptı. Aile fotoğrafında bulunmayan ağabeyi için ise "Düşünce suçu nedeniyle sürgünde. Abim Erbil'de ticaret yapıyor" yalanını attı. TAKVİM, ağabey Nurettin Demirtaş'ın kaleşnikofu eline alıp Kandil'de yaşadığını belgeledi. 'Şiyar' kod adlı ağabeyin yıllardır kamplarda silahlı eğitim verdiği ortaya çıktı. HDP ve HDP'nin hedef aldığı Batılı seçmeni şoke eden haber 'Eski Türkiye'nin aktörlerine soğuk duş aldırdı. TAKVİM'in haberi kirli ittifakların vazgeçilmez adresi Gülen Medyası'nda hiç yer bulmadı. Koalisyonun diğer ayağı Doğan Medyası da destek verdiği Demirtaş'ın yalanını görmezden geldi.

DEMİRTAŞ SEVİNEMEDİ

Onlarca kişinin hayatını kaybettiği 6-7 Ekim Kobani olayları öncesi ısrarla insanlara "Sokağa çıkın" çağrısı yaparak dökülen kana ortak olan Demirtaş her fırsatta çözüm sürecini baltalarken ağabeyinin terörist olduğunu öğrenince sessizliğe gömüldü. 5 yıldır sürgünde sandığı ve görmediği ağabeyinin gerçek yerini öğrendiğine sevinip, TAKVİM'e teşekkür edeceğine bu olay hiç yaşanmamış gibi, ağabeyi hakkında tek kelime bile etmedi. Batılı seçmenleri yalanlarıyla kandırma hesabı yapan Demirtaş'ın barış maskesi, TAKVİM'in haberiyle düşerken, Kandil'e çarçabuk haber gitti. Ağabey Nurettin Demirtaş'ın apar topar Erbil'e gönderilmesi talimatı verildi. Düne kadar PKK kamplarında kaleşnikofuyla gezen 'Şiyar' kod adlı terörist ise, kardeşinin seçmenleri kandırabilmesi ve Gülen ile Doğan medya organlarına sevimli pozlar verebilmesi için Erbil'in yolunu tuttu. Yıllar önce DTP genel başkanlığını yaparkenki gibi üzerine takım elbisesini çekmeyi de ihmal etmedi.

KAN TİCARETİ YAPIYORMUŞ

Nurettin Demirtaş, üniversitede okurken 1991'de PKK üyesi olmak suçuyla 11 yıl 6 ay hapis yaptı. Hapisten çıkınca PKK kıyafetini çıkarıp takımları çekti, DTP'nin başkanlığına seçildi. Askerlikten muaf raporu sahte çıkınca tekrar hapis yattı. Çıkınca askere gitti. Asker dönüşü kaleşnikofu alıp Kandile'e çıktı, PKK'ya katıldı. Kandil'de kan ticareti yaptığı ortaya çıkınca bir kez daha takımları çekip şehre indi.

BU HABERİ GÖREMEDİLER

Her fırsatta Türkiye hakkında yurt dışında çıkan karalama haberlerinin ülkemizdeki tetikçiliğini yapan medya, son dönemde sahip çıktığı HDP'yi bir kez daha topluca korudu. Adliye saldırısında DHKP-C terörü için bile dil birliği yapan Gülen ile Doğan'ın medya organları bu kez de HDP'ye destek vermek uğruna Selahattin Demirtaş'ın belgeli yalanını görmezden geldi. Malum medya Nurettin Demirtaş'ın PKK kampı fotoğraflarını basamadı.

SELEHATTİN DEMİRTAŞ HIZINI ALAMADI

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Taksim'de 1 Mayıs 1977'de hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma törenine katıldı. Erbil'de zannettiği ağabeyinin silah kuşanıp Kandil'e çıkması hakkında sessiz kalan Demirtaş, törende basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Demirtaş, 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkılmasının önemini vurgularken, "Abartılı bir örnek olarak algılanmasın yapacağım karşılaştırma. Bire bir örnek gibi algılanmasın ama Müslümanlar Kabe'ye giderler hacı olmak için. Museviler Kudüs'e giderler. Dini inançların merkezleri vardır. Mabetleri vardır. Onun dışında hiçbir yerde onu yapamazsınız. Evet dini bir inanç olarak söylemiyorum fakat işçiler açısından da Taksim olmazsa olmaz bir yerdir. Burada anma, kutlama yapılamazsa o yıl 1 Mayıs Türkiye'de kutlanmamış sayılır" dedi.

Takvim

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER