Yaşam
  • 19.5.2013 13:59

"Denizde değil sahnede mayo giyiyorum"

Bodrum’da Hande Yener hayranlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı sevilen şarkılarını seslendirdi. Yener’in dansçıları ise yaptıkları dans gösterisiyle dikkat çekti. Yener, sahne öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ifade ederek “Çok enerji doluyum, 3 gündür inanılmaz bir mutluluk yaşıyorum. Ya ya ya şarkımın rekor kırması bu kadar sevilmesi ve üst üste 3 konser olması benim için rüya gibi. İçeride bekleyen hayranlarıma heyecanla Ya ya ya şarkımı söylemek istiyorum. Bu gece bütün bir 13 yılı yaşamak istiyorum. Bu gece hiç bitmeyecek” dedi.

SAHNEDE MAYO GİYİYORUM
Ünlü sanatçı Hande Yener, deniz sezonunu açamadığını ifade ederek şunları söyledi: “Ben denizde değil sahnede mayo giyiyorum. Daha denize girmedim. Yani karada mayo giymiyorum bir üst yerde sahnede mayo giyiyorum. Bodrum’a geldim ama halen denize girmedim. Bu gece sahne sonrası direk İstanbul’a dönüyorum çok fazla işlerim var. Şu ara tatil yapacak durumda değilim. Ben bu gece çok formumdayım Sahnemin yarısı stand-up yarı konser olacak. Herkese hayırlı bir yaz diliyorum benim "Ya ya ya’ şarkısı ile bana hayırlı oldu bu yaz.”
Hande Yener 19 Mayıs mesajı vererek sözlerini şöyle sürdürdü: “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Atamızı saygı ile anıyorum. 19 Mayıs’ta benim konserim vardı ama bütün ülke genelindeki halk konserleri Reyhanlı’daki olaylardan dolayı iptal oldu. Benim konserimde iptal oldu. Ama 19 Mayıs bizim her zaman en önemli bayramlarımızdan biri.”
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER