Spor
  • 3.7.2009 03:17

DENİZ'E DAUM ENGELİ...

Kadrosunu takviyelerle güçlendiren F.Bahçe'de bazı futbolculara teklifler gelmeye devam ediyor. Başta A.Gücü olmak üzere birçok takımın listesinde olan Deniz Barış'ın gönderilmesine Daum kesinlikle karşı. Deniz, Alman hoca zamanında Fener'e gelmişti. Bu arada 32 yaşına giren Deniz'e takım arkadaşları "Yaşgünü Kupası" hediye ederek jest yaptılar.

KOCH HİÇ ACIMIYOR
Dam yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren F.Bahçe'de ağır idmanlar tüm hızıyla sürüyor. Bir gün 3, bir gün 2 antrenman yapan Sarı-Lacivertli ekip dünü çift idmanla tamamladı. Daum'un yardımcı Koch'un ağır idmanları futbolcuları çok zorluyor.

ALİ BİLGİN UMUTLANDI
Geçen sezonun son maçlarıda forma şansı bulan Ali Bilgin, Daum'un kendisiyle ilgilenmesiyle umutlandı. Genç futbolcunun morali dikkatlerden kaçmadı...

KAZIM&&EMRE'YE FIRÇA
Daum, çift kale maçta istediklerini yerine getiremeyen Kazım'a ilk fırçayı attı. Alman hoca beden diliyle Kazım'ı Carlos'a şikayet etti. Daum, özel olarak görüştüğü Emre'ye de uyarılarda bulundu.

UĞUR BORAL TAM GAZ
Fenerbahçe'de yoğun antrenman programının yıldızı Uğur Boral oldu. Sarı-Lacivertli yönetimin sol kanada adam araması genç futbolcuya fazlasıyla yaramıy görünüyor! Uğur Boral, hırsı ve azmiyle şimdiden Daum'un gözdelerinden biri olmayı başardı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER