Spor
  • 29.11.2015 23:43

Denizli 1 puandan memnun

Mustafa Denizli, Galatasaray’ın başında ilk kez çıktığı Kasımpaşa karşılaşmasından sonra değerlendirmelerde bulundu. Denizli, 1 puanı kazanç olarak yorumlarken, zaman zaman takımın eski alışkanlıklarını tekrarladığını vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin maçtan sonra yaptığı açıklamalar şöyle;

“3 puandan önce 1 puan kazandık. Bu tabloda 1 puan kazançtır. Dönem dönem iyi şeyler yaptık, dönem dönem de bazı alışkanlık devam etti. Doğaldır bu. Nasıl başlayacağız diye değil, nasıl bitireceğiz diye geldik. Takım içerisinde zaman zaman böyle görüntüler olacak.

En azından böyle zorlu deplasmandan, kaybetmeden dönmek önemli. Kasımpaşa bizden daha iyiydi. 3 puanı hepimiz isterdik. Eksiklerimiz var. Ben haftalardır Galatasaray ile görüşlerimi belirtirken, sıkıntılı bir sezon başlangıcı oldu.

Her hafta üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Galatasaray’ın yediği golleri azaltacağız. Bu maçta daha fazla da yiyebilirdik. Daha fazla atar mıydık? Atamazdık… İki gündür takımla antrenman yaptık; buradan bir şey çıkar! O potansiyel var. Bu zorlu bir yolculuk. Yapılmış iyilerin üzerine bir şeyler katmak için buradayız. Kasımpaşa’ya karşı sadece biz değil, her takım zorluk yaşar. Böyle değerlendirince 1 puan bizim için kazanç olur.“

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:26

İLGİLİ HABERLER