Denizli, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ''Benim, taraftarlarımızın önündeki ilk maçımdı. 3 puanla çıkmak hepimizin arzusuydu ama ligin gerçekten çok mücadele eden ve özellikle ofansif gücü yüksek bir takımıyla oynadık. Sivasspor ile oynadığımız maç, bu sahada oynanacak en çetin ve mücadelesi en yüksek maç olacak'' diye konuştu.
Denizli, 90 dakikaya bakıldığında, takımının ortaya koyduğu mücadeleden tam anlamıyla memnun olmasa da iyiye doğru gittiklerini söyleyebileceğini ifade ederek, ''Final paslarında biraz zorlandık. Kanatlara gittiğimiz zaman topları etkili kullanamadık. Hedefe giderken zaman zaman bu tür puan kayıplarıyla karşılaşacağız'' dedi.
"ÖNEMLİ OLAN ZİRVEDE BİTİRMEK"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, ligde puan kayıplarının olabileceğini, sezonu zirvede tamamlamanın önemli olduğunu söyledi.
Kenan Öner, 1-1 sona eren Sivasspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, "Sivasspor, ligin iyi takımlarından biri. Çok mücadeleci. Şanssız bir golle başladık. Beraberliği yakaladık, sayısız pozisyona girdik ama bunları değerlendiremedik" dedi.
Yollarına devam ettiklerini dile getiren Öner, "Puan kayıpları olabilir. Önemli olan ligi zirvede bitirmek. Kazanma arzusu vardı. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynadık" diye konuştu.
Maçın hakemiyle ilgili soruları Öner, "Faullere göz yumdu, birkaç hücumumuzu durdurdu" diye yanıtladı.
DENİZLİ: ''3 PUAN İSTİYORDUK, AMA OLMADI!..''

Hızlı Özet
“Besiktas Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Istanbul'da taraftarlarinin önündeki ilk maçinda, Sivasspor karsisinda sahadan galibiyetle ayrilmayi istediklerini, ancak bunu basaramadiklarini söyledi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ahmed Kutucu'ya 2 talip var: Galatasaray'ın transfer kararı
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ve RAMS Başakşehir, Galatasaray'dan ayrılması beklenen isimlerinden Ahmed Kutucu ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Ocak 2025'te Kutucu için Eyüpspor'a yaklaşık 6 milyon euro bonservis ödemişti.

Galatasaray'da 4 ayrılık: Lisansları çıkmadı!
Sarı-kırmızılılarda yeni transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyor. Galatasaray tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirilen listede 4 futbolcunun yer almaması dikkat çekti.

Gözaltına alınan Maruf Güneş için Galatasaray'dan ilk açıklama
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, İstanbul merkezli 10 ilde yasa dışı bahis ve şike iddialarına ilişkin eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Sportif A.Ş. Başkan Vekili Maruf Güneş'in aklanarak en kısa sürede aralarına döneceğine inandıklarını söyledi.

Icardi ayrılığı sonrası Osimhen’e büyük jest!
Aslan’da Nijeryalı yıldıza kaptanlık verilecek. Lesley’in transferinde de çok etkili olan Victor Osimhen 45 değil 9 numaralı formayı giyecek.