Spor
  • 11.10.2008 03:43

DENİZLİ: 'BANA 15 GÜN YETER!..'

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Başkan Yıldırım Demirören'le bir toplantı yaparak olmazsa olmaz maddelerini sıraladı ve "Takımda belli bir hazır altyapı var. Kendi felsefemi benimsetmek için bana 2 hafta yeterli olur. Ama isteklerim kesinlikle yerine getirilmeli" dedi. İşte o maddeler:
1- Menajer istemiyorum
Ben görev aldığım süre içerisinde sadece size bağlı olarak çalışırım. Gerekli hallerde direkt olarak sizinle görüşürüm. Arada bir yönetici ya da menajer olmasını kesinlikle istemiyorum.
2- Medyayı bana bırakın
Medya ile olan ilişkilerimi kesinlikle ben kendim düzenlerim. Gerekirse yardım alırım. Ümraniye'den çıkacak, medyaya yansıyacak en küçük bir bilginin bile benim kontrolümde olması gerekir.
3- Ödemeler gecikmesin
Verdiğim kararlardan mutlu olmayacak futbolcular olabilir. Onlarla da ilgileneceğim. Morali bozuk oyuncunun sırtı sıvazlanmamalı. Oyuncuların alacaklarının ve primleri tam zamanında ödenmeli.
4- Birlik beraberlik şart
Başarının gelmesi için birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Olur da kamuoyunda takımla veya benim şahsımla ilgili yöneticilerin ağzından bir söz çıkarsa bu hiz hoş olmaz. Baştan işi sıkı tutmak lazım.
5- Kararları ben veririm
Futbol takımıyla, tesislerle ilgili bütün gelişmelerden haberim olmalı. Motivasyonu bozacak olumsuzluklara izin vermemeliyiz. Bu yüzden takımı ilgilendiren bütün kararlar benim onayımdan çıkmalı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER