Spor
  • 20.10.2008 00:00

DENİZLİ: BÜTÜN BAŞLANGIÇLAR, HEYECANLI VE ZORDUR

ANKARA - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın başında yedikleri goller nedeniyle, oyuncularının moral motivasyonunun düştüğünü söyledi.
Bakkal, 3-1 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ilk dakikalarda yedikleri gollerle şok olduklarını belirterek, ''20 dakikadan sonra oyunu dengeledik. Maçın başında yediğimiz goller nedeniyle oyuncularımın moral motivasyonu düştü. Oyuncularımı, 2. yarıda ortaya koydukları mücadele nedeniyle kutluyorum. Oyunu dengeledikten sonra biz de gol bulabilirdik ama olmadı'' diye konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise alınan 3 puanının önemine değinerek, ''Bütün başlangıçlar heyecanlı ve zordur'' dedi.
Denizli, yeni maratona özellikle Ankara'da Gençlerbirliği ile başlamanın daha da zor olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
''Çünkü Gençlerbirliği uzun yıllardır bu ligde yer alıyor ve tecrübeli bir takım. Bu takımla özellikle deplasmanda oynamak işimizi zorlaştırdı. Bizim açımızdan bugünkü maçın başka bir zorluğu da az zamanımızın olmasıydı. Bu kadar sürede büyük değişiklikler yapamazdık, biz de detaylarda değişiklikler yapabildik. Özellikle oyunun belirgin dönemlerinde top kayıpları, daha fazla gol atmamızı engelledi. Her geçen hafta daha iyiye giderek, oyunumuzun üzerine ekleyerek yolumuzu çizmeliyiz. Beşiktaş doğru yoldadır ve başarı getirecek kadroya da sahiptir. Ankara deplasmanında 3 golle 3 puan önemli. Bu 3 puan, yeni başlamamız nedeniyle daha da önemli.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:11

İLGİLİ HABERLER