Spor
  • 11.7.2009 13:10

DENİZLİ FERRARİ'Yİ ÖVDÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlıkları bulunan futbolcuları Ekrem ile İbrahim Toraman’ın ligin ilk haftasında yapacakları karşılaşmaya yetişmelerinin zor olduğunu söyledi.
Denizli, siyah-beyazlı takımın bu sabah yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, Ekrem ve İbrahim Toraman’ın tedavilerinin devam ettiğini belirterek, "Ekrem belki daha önce hazır olur, ancak ilk haftaya yetişmeleri zor. İbrahim, kesinlikle hazır olmaz. Ekrem’in olma şansı da son derece düşük. Onların yerinde oynayacak oyuncu arayışımız olmaz. Takım içinde orada görev yapacak oyuncular var" diye konuştu.

DELGADO KONUSU

Mustafa Denizli, siyah-beyazlı takımın sözleşmesini dondurmak istediği, ancak buna karşı çıktığına dair basında demeçleri bulunan futbolcuları Delgado ile ilgili bir soruya "Nedir, ne değildir, ne kadar doğru aktarıldı bilemeyiz. Konuşmasından önce kendisiyle görüştüm" dedi.

"FERARRI TECRÜBELİ BİR FUTBOLCU"

Denizli yeni transferleri Matteo Ferrari’nin tecrübeli bir futbolcu olduğunu ifade etti.
Ferrari’nin uyum sağlayabilmesi için takımda konuşabileceği birçok futbolcunun olduğunu anlatan Denizli, "Geç başladığından, tempo yükseldiği için bazı yerlerle problem yaşayabilir ancak tecrübeli bir futbolcu" diye konuştu.
Bir basın mensubunun, "Oyun tarzı Uche’ye benziyor" demesi üzerine Denizli, "Onun biraz daha incesi" şeklinde cevap vererek, espri yaptı.

GURBETÇİ FUTBOLCU TRANSFERİ

Daha önce bir gurbetçi futbolcuyu transfer edeceklerini açıklayan Denizli, yurt dışında oynayan Gökhan Töre ve Veli Kavlak ile ilgilenip, ilgilenmediklerine yönelik bir soruyu "Genel olarak o grubun içinde. Ağustos’un
sonuna kadar transfer devam ediyor. Gurbetçi genç çocukları alternatif olarak düşünüyoruz" biçiminde cevaplandırdı.

"FINK İSTEDİKLERİMİ YAPIYOR"

Mustafa Denizli yeni transferlerden Michael Fink’ten memnun olduğunu söyledi.
Denizli, Alman oyucunun istediklerini yerine getirdiğini anlatarak, "Yabancı transferlerin başarılı olması için birçok faktör var. Kolay değil, yaşamınızın büyük bir bölümünü değiştiriyorsunuz. Fink de iyidir, iyi çalışıyor" dedi.

"BİZ DE İDDİALI DURUMA GELMELİYİZ"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü vermesinin hatırlatılması üzerine Denizli, "İddialı olmaları normaldir. Biz de iddialı duruma gelmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.
Bireysel oynayan futbolcuları Serdar Özkan’a bu nedenle bazen kızdığını dile getiren Denizli, Rusya’nın Zenit St. Petersburg takımının yollarını ayırdığı Fatih Tekke’nin hiç gündemlerine gelmediğini de açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER