Spor
  • 11.10.2008 00:30

DENİZLİ, FUTBOLCULARINDAN NE İSTEDİ?

Beşiktaş'ta yeni göreve başlayan Teknik Direktör Mustafa Denizli, Siyah - Beyazlı takımla ilk antrenmanına çıkarken, çalışma öncesi futbolcularıyla bir görüşme yaptı ve her alanda disiplin istedi.
Futolcuların içtikleri içeceklerden yedikleri yemeklere, giydikleri kıyafetlerden özel hayatlarına kadar bir çok konuda kısıtlama getiren Denizli'nin, "Özel hayatında başarılı olan futbolcu sahada uçar. Bundan sonra gazlı içecek içilmeyecek, yemeklere çok dikkat edilecek. Kendinizini hasta edecek şekilde kıyafetler giymeyin" diye konuştuğu öğrenildi.
Futbolculara inandığı için Başkan Yıldırım Demirören'den gelen teklifi kabul ettiğini de anlatan Denizli'nin, "Çok iyi bir ekip olduğunuzunu bildiğim için buradayım. Eğer şampiyonluğa inanmasaydım teklifi kabul etmezdim. Hepinizi tek tek yakından tanıyorum ama şunu iyi bilin ki daha önce benimle çalışmış oyan futbolcuların yeri garanti değil. İyi olan formayı kapar" dediği belirtildi.
Daha sonra Beşiktaş ile ilk çalışmasına çıkan Denizli'nin yabancı oyuncuların tercümanlarını saha kenarına yolladı ve "Antrenman boyunca saha içinde size ihtiyacım yok, ben futbolcularımla her türlü anlaşırım" dedi.

Çalışmaya milli takımlarda bulunan oyuncuların yanısıra sakatlıkları devam eden İbrahim Toraman ve Serdar Özkan katılmadı. Serdar Özkan'ın Gençlerbirliği'ne karşı oynamasının zor olduğu ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER