Spor
  • 30.3.2009 03:50

DENİZLİ GÖRÜŞME ODASINDA...

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, önümüzdeki sezon da takımın başında görmek istediği teknik direktör Mustafa Denizli ile bu hafta içinde biraraya gelerek yeni sözleşmenin şartlarını konuşacak. Başkan Demirören, Denizli ile 2 yıllık daha sözleşme imzalamak istiyor.

TRANSFER DE MASADA
İkilinin önümüzdeki hafta içinde yapacağı toplantıda, yeni sözleşmede yer alacak şartların yanında gelecek sezonun transfer politikalarını da masaya yatıracaklar. Siyah- Beyazlılar genç isimlere ağırlık verecek ve takıma fazla bir takviye yapmayacak.

ARTIK DÖNÜS YOK
Beşiktaş orta sahasının Arjantinli yıldızı Matias Delgado, ligde artık son dönemece girildiğini belirterek, "Bundan sonda kaybedilecek puanların telafisi oldukça güç olur. En az kaybı yaşayan takım ipi göğüsleyecektir. Sezonun son düdüğü çaldığında sevinen taraf biz olacağız" dedi. Sakatlığının iyiye gittiğini belirten Delgado, "Kayseri maçında takımımın galibiyetine katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu.

İ. ÜZÜLMEZ GURUR OLDU
Teknik direktör Mustafa Denizli, İspanya maçında etkili oynayan İbrahim Üzülmez'i telefonla arayarak tebrik etti. Denizli'nin ''Eleştirilere en güzel yanıtı sahada verdin. Gurur duyuyorum" dediği öğrenildi.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
Defansın etkili isimlerinden İbrahim Toraman, takım olarak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, ''Bütün arkadaşlarım aynı hırsa ve inanca sahip. Ligin en iyi kadrolarından biriyiz. Son ana kadar mücadelemizi verip, zirvede yer alacağız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER