Spor
  • 10.8.2009 18:21

DENİZLİ : İLK HAFTAYI SİLDİM, BİZİM İZİN LİG YENİ BAŞLIYOR

Lig'de ilk hafta geride kalırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynanan futbolu beğenmeyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, oyuncularıyla yaptığı görüşmede, "İlk haftayı sildim. Bizim için lig Antalyaspor maçında başlıyor diye kabul ediyorum. Kendinize bir an önce çeki düzen verin" dedi.

Denizli'nin bu sabah oyuncularıyla yaptığı görüşmede, "Tam olarak hazır olmadğımız ortada. ancak bu futbolun düzelmesi çok önemli. Bazı eksiklerimiz olur ve bu zamanla düzelir ancak cuma günü oynadığımız futbolun bir geleceği yok. Bu yüzden ben bu maçı sildim. Siz de silin ve Antalyaspor maçıyla yeni bir sayfa açın" dediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın ayrıca, "Siz de hem basından takip ediyorsunuz hem de sağdan soldan bir şeyler duyuyorsunuz. Takım içinde bir 10 numara eksikliği olduğu ortada. Bu yüzden her maçta farklı taktikle çıkmaya alışık olun. Kimin hangi pozisyonda oynayacağı maç gününe kadar belli olmayabilir" dediği belirtildi.

Denizli 10 numara konusunda oyuncularına bunları söylerken, Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması teklifini bir kez daha reddettiği, bunun üzerine de yönetimin elindeki tek yerli alternatifin Yıldırıya Baştürk olduğu belirtildi.

Yıldıray Baştürk'ün geçen sezon oynamaması, ayrıca camia tarafından da sıcak karşılanmaması Demirören'i tereddüte iterken, kulübünün de fiyat artırdığı ifade edildi. Siyah - Beyazlı yöneticiler, Stuttgart'ın aldığı yıllık ücretin bir kısmını da ödemeyi kabul edip, başka kulüplere önerdiği Yıldıray için "Biz talip olunca 1. 5 milyon Euro olan bonservis fiyatını 2 milyona çıkardılar. İndirim yapmazlarsa zaten bu transfer gerçekleşmez" dediler.

Daha önce Yıldıray için "Bize yararlı olur" diyen Teknik Direktör Mustafa Denizli ile bir kez daha bir araya gelecek olan Başkan Demirören'in yine aynı yanıtı alması halinde bu transferi bitirmeye çalışacağı ileri sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER