Spor
  • 31.7.2009 00:00

DENİZLİ TAKIMINDAN MEMNUN...

Beşiktaş İspanya'da katıldığı Barış Kupası'ndan elenmesine rağmen, sergilenen futbol Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi umutlandırdı. Denizli'nin Porto maçı sonrası sahadaki mücadele nedeniyle oyuncularını tebrik ettiği öğrenildi.

Denizli'nin oyuncularına "Lyon ve Porto her yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayan güçlü ekipler. Bu sezon bizim de bu ligde oynayacağımızı düşünürseniz, bu tip maçlarda sergilediğiniz mücadele hoşuma gitti. Oyundan kopmadan, karşınızdaki takımın gücüne aldırmadan mücadele ediyorsunuz. Bu da özgüveninizin tam olduğunu gösterir. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" dediği öğrenildi.

Denizli'nin ayrıca, "Belki henüz tam hazır değiliz ama her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Sahadaki mücadelemizin üzerine biraz daha kalite katarsak, Şampiyonlar Liginde başarılı oluruz. Lige kadar daha da iyi bir seviyeye geleceminizden eminim" dediği belirtildi.

Siyah beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle Porto maçında oynayamayan Yusuf'un Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı, İbrahim Üzülmez'in ise bu karşılaşmada da oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

Öte yandan Delgado'nun sözleşmesini dondurulması için Arjantinli yıldızla yapılan görüşmelerde henüz bir gelişme yaşanmadığı açıklandı.

siyah beyazlı yöneticilerin hem Delgado ile hem de babasıyla yaptığı görüşmelerde her gün farklı cevap aldıkları ve bu nedenle de bir sonuca ulaşamadıkları ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER