Gündem
  • 20.3.2019 10:59

Denizli'de deprem oldu! İzmir Antalya ve Aydın'da hissedildi...

 Denizli'de deprem oldu! İzmir'de Antalya'da Aydın'da deprem hissedildi... (Belediye başkanı açıkladı)

Gelen son dakika haberine göre az önce Denizli merkezli İzmir'de ve Antalya'da da hissedilen deprem meydana geldi! Vatandaşlar hemen arama motoru Google'dan hem de twitter üzerinden deprem konusunda araştırmalarını sürdürüyor. İşte İzmir ve Denizli depremin şiddeti ve son depremler!

Vatandaşlar deprem konusunda son dakika araştırmalarını hızlandırdı! İzmir, Antalya, Isparta, Burdur, Aydın ve Denizli'de hissedilen deprem bölge halkını korkuttu! Antalya'da yaşayan vatandaşlar sosyal medya üzerinden evlerindeki avizelerin dışında balkon kapılarının da sallandığını ifade ediyor. Az önce gerçekleşen deprem İzmir, Antalya ve Denizli şehirlerinde yoğun bir şekilde hissedildi. Denizli'nin Acıpayam ilçesinin merkez üssü olduğu depremin şiddeti ise 5.5 olarak ifade edildi! Aynı şekilde Aydın ilinde de deprem hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin verdiği bilgiye göre; depremin merkez üssü Denizli Acıpayam ve Yeniköy. Depremin şiddeti ise ilk belirlemelere göre 5.6... Depremin saati ise 09:34!

Güncellenme Tarihi : 20.3.2019 10:10

İLGİLİ HABERLER