Spor
  • 4.8.2009 00:10

DENİZLİ'DEN FUTBOLCULARA SERT UYARI!..

Maçın son düdüğünün ardından soyunma odasında tek tek oyuncularını tebrik eden Denizli'nin, "Size daha önce de söylediğim gibi kupayı alsak iyi olurdu ancak bizim için çok da önemli değildi. Bu yüzden kendinizi fazla üzmenizi istemiyorum. Şimdi duşunuzu alın ve stattan ayrılalım. Tesislerde size bir konuşma yapacağım" diyerek buradaki sözlerini tamamladığı öğrenildi.

Takımın daha sonra Nevzat Demir Tesisleri'ne gelmesinin ardından ise oyuncuların toplantı odasına çağıran Denizli'nin, "Kupa önemli değil demiştim ancak sahada iki farklı Beşiktaş görmek beni üzdü. İlk yarıda sahada iki takım vardı ancak ikinci yarıda bizim takımı ortalarda göremedim. Takım olarak da çok kötü olduğumuz söylenemez ama bireysel hatalarla rakibe bir çok pozisyon verdik. Kendinizini bir an önce toparlayın çünkü lig başladıktan sonra toparlanacak zamanınız kalmaz" dediği belirtildi.

Siyah beyazlı takım Süper Kupa maçının ardından İstanbul Büşükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına akşam antrenmanıyla başlarken, Fenerbahçe maçında hafif sakatlık geçiren Yusuf ve Bobo'nun durumlarının hafta içinde kesinlik kazanacağı açıklandı.

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'ye karşı oynayamayan Serdar Özkan'ın ise ağrılarının bittiği ve takımla çalışmalara başladığı ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER