Spor
  • 29.7.2017 14:35

Denizli'den Milli Takım açıklaması

 

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Milli Takım'dan teklif alsanız cevabınız ne olur?" sorusuna "Milli Takım reddedilemeyecek bir görevdir. Teklif gelirse bunu konuşuruz" diye cevap verdi

Teknik direktör Mustafa Denizli, CNN Türk'te açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Milli takımdan şimdiye kadar bana herhangi bir teklif gelmedi. Fikir düzeyinde dündeme gelmiştir. Şunu söyleyebilirim; Milli Takım reddedilemeyecek bir görevdir. Teklif gelirse bunu konuşuruz. Fatih Terim benim çok eski ve yakın arkadaşım. Terim'in zaman zaman patlamaları oluyor. Hepimiz için geçerli. Fatih Terim saha dışında yaşananlardan dolayı Milli Takım'ı bıraktı. Şu anda çok üzerine gidiliyor."

ARDA TURAN'A GELEN TEKLİFİ AÇIKLADI

"Arda Turan genç. Bir abisiyle o tarz bir olay yaşamamalıydı. Hata tabii ki. Ancak anlık sinirlenmeler yaşanıyor. Arda Turan, Çin'den teklif aldı. Çok ciddi bir rakam. O para her şeyi değiştirir. Barcelona'dan aldığı paranın 2 katından fazla. Gitme dedim. Burak'ın da gitmesini istemedim. Çin futbol ülkesi değil."

Denizli, bir soru üzerine, "Eskişehir'de son maçta şampiyonluğu kaçırmamız hayatımdaki en kötü olaylardan biri" ifadelerini kullandı. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı, en sevdiği tezahürat nedir sorusuna, "Ölmeye ölmeye geldik tezahüratını sevmiyorum. Ölmeye gelme, sevmeye gel" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2017 14:36

İLGİLİ HABERLER