Spor
  • 30.6.2009 03:39

DENİZLİ'NİN DEVLER LİGİ ŞİFRESİ...

Beşiktaş’ın hocası Denizli, “Şampiyorlar Ligi’nde 250 milyon Euro’luk kadrolar var. Onlara ulaşma şansımız yoksa futbolcularımızın litimini potansiyellerinin üzerine çıkarmamız gerek. Ancak böyle dengeyi sağlayabiliriz” dedi...

Siyah-Beyazlılar’ın hocası Mustafa Denizli, yeni sezonda başarı için kendilerini aşmaları gerektiğini söyledi. Sezonun ilk idmanında basınla sohbete gelirken çimleri göstererek esprili bir şekilde, ''Kene yoktur inşallah'' diyen Denizli, yeni sezon için ise ''Her sezon başlarken beklentiler pozitiftir. Beklentisi ve bekleyicisi çok olan bir sezon önümüzde. Bu da normaldir. Yeni sezon başlarken elimizde 2 unvanımız var. Bu durumu iyi kullanabilirsek avantaj, eğer kullanamazsak ise dezavantaj oluşturur. Bu sezon da ekstra gayretler göreceğiz'' dedi.

NİHAT’A YER BULACAĞIZ

Avrupa'da limitlerinin üzerine çıkmaları gerektiğini belirten Denizli, “Güçlü kadrolar var. Önemli olan kadromuzun Şampiyonlar Ligi'nde kendini aşabilmesi. O zaman dengeleri sağlayabiliriz. 150, 200, 250 milyon Euro’luk bütçeler var. Bu bütçelere ulaşma şansımız yoksa oyuncularımızın limitini, potansiyellerinin de üzerine çıkarmamız gerekir. Yapmak zorunda olduğumuz bu” dedi. Nihat’ın sakatlığıyla ilgili kendisine olumsuz bir rapor gelmediğini vurgulayan Denizli, “Ona kadroda yer bulacağız” derken transfer temaslarının alternatifli bir şekilde sürdüğünü söyledi.

GÖKHAN ZAN’ın kalmasını istedim

Denizli, Mehmet Topuz transferini bir kaos ya da başarısızlık olarak görmediğini belirtirken, Gökhan Zan’ın da takımda kalmasını istediğini söyledi. Deneyimli hoca, “Gökhan’ın gidişiyle sıkıntı yaşamayız. Transfer yapamasak dahi kendi içimizde bunu aşabiliriz. Ben Gökhan'ın gideceğini hiç düşünmemiştim. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Gökhan'a hiçbir kırgınlığım olmaz. Sadece bana ulaşıp fikirlerini söyleyebilirdi” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER