Spor
  • 29.7.2009 00:13

DENİZLİ'NİN GÖZÜ 'ON'LARDA!..

Meksikalı oyuncu Dos Santos ile prensipte anlaşılmasına rağmen Delgado sorununun henüz çözülmemesi nedeniyle sıkıntıya giren Mustafa Denizli, öncelikle takım içinden bir 10 numara çıkarmayı hedeliyor.

İspanya kampında antrenmanlarda bu bölgede sürekli Rodrigo Tello'yu deneyen Mustafa Denizli'nin, Şilili oyunucun performansından memmun kaldığı öğrenildi. Tello ile de bir görüşme yapan Denizli'nin "Bu işi takım içinde yapacak bir kaç isimden birisin. Hem tecrüben, hem de yeteneğin var. Kendini her an 10 numara oynayacak gibi hazırla" dediği de belirtildi.

Denizli'nin bu bölge için kafasındaki bir başka ismin ise Nihat Kahveci olduğu ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın bu nedenle takıma yeni katılan Nihat ile yakından ilgilendiği gözlendi. İspanya kampına katıldığı günden bu yana antrenmanlardaki performansıyla hem takım arkadaşları, hem de teknik heyet tarafından takımın lideri olarak görülen Nihat'ın "10 numara" teklifini nasıl karşılacağı merak konusu oldu.

Bu arada siyah beyazlılarda hafif sakatlıkları süren Yusuf Şimşek, Tello, Fabian Ernst ve Hakan Arıkan bugün dinlendirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER