Spor
  • 2.8.2009 01:08

DENİZLİSPOR SEZONU AÇTI...

Atatürk Stadı'nda düzenlenen tören açılışı öncesi, yöneticiler ve altyapıdan futbolcularla Denizlispor Koleji'nden öğrenci ve öğretmenler, kulüp binasından Denizli Valiliği önüne kadar düzenlenen kortej yürüyüşüne katılarak Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Açılış töreni öncesi Denizlispor Başkanı Ali İpek ve Denizlispor eski teknik direktörü Ali Yalçın'ın da bulunduğu eski futbolcular ile yöneticilerden oluşan şöhretler karması bir gösteri maçı yaptı. Ali İpek'in yer aldığı takım ilk yarıyı 1-0 yenik kapatmasına karşın mücadele 3-3 berabere tamamladı.

Gösteri maçının ardından Denizlispor'un yeni sezonda giyeceği formalar, mankenler ve futbolcular tarafından tanıtıldı. Denizlispor Başkanı Ali İpek, yaptığı konuşmada, göreve gelirken verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirtti.

''Denizlisporlu olmak bir ayrıcalıktır'' diyen İpek, şunları kaydetti:
''Denizlispor çok güzel günlere geldi. Göreve geldiğimizde mali ve teknik yönden yeni bir Denizlispor oluşturma sözü vermiştik. Yeni baştan bir Denizlispor yaratma sözünü adım adım gerçekleştiriyoruz. Mali ve teknik yapılanmada arzu ettiğimiz seviyeye geldik. Elbette bugünlere gelmek kolay olmadı. Geçmiş yönetimle birlikte bütün arkadaşların gayreti ve Denizlilerin desteği ile bugünlere kavuştuk. Bugüne kadar çok zorluklar yaşadık. Bunları aşarken camianın büyük katkısı oldu. Çok şükür Denizlispor kendi ayakları üzerinde duran bir takım haline geldi. Zorlukları aşmaya devam ediyoruz. Bu zorlukları tek başımıza aşmamız mümkün değil. Hep birlikte aşacağız. Denizlispor borç, haciz, icra safhalarını geçti. Şu anda 3 milyon lira borcumuz var. Süper Lig takımı olarak bizim için bu rakam, çok büyük bir borç değil. Önümüzdeki günler bizim için daha iyi günler olacak. Hayırlısıyla, o günleri Denizli'ye yaşatacağız.''

Denizlispor Başkanı İpek, 1984'te küme düşecekken o zamanki federasyon yönetiminde yer alan Masum Türker'in şerh yazısıyla Denizlispor'un mahkeme kararıyla düşmekten kurtulduğu hatırlatarak, 'Denizlispor'un abisi' olarak takdim ettiği DSP Genel Başkanı Türker'e açılış törenine katılımından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Denizlispor teknik heyeti ve futbolcuları ile alt yapı takımları, taraftarlara tanıtıldı. Havai fişek gösterisinden sonra dua okunması ve kurban kesilmesinin ardından Denizlispor, sezon açılışı dolayısıyla TFF 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'la bir hazırlık maçı yaptı. Mücadele Denzilispor'un 4-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER