Spor
  • 21.3.2009 15:54

DENİZLİSPOR VE BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI ARASINDA GERGİNLİK

ALTAY VAROL
DENİZLİ - Denizli'de Denizlisporlu bazı taraftarlar ile Beşiktaş Çarşı Grubu üyesi taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.
Delikliçınar Meydanı'nda kan bağışlama kampanyası düzenleyen Çarşı Grubu üyesi taraftarlar, kan verecekleri alanda Beşiktaş ve taraftarı bulundukları grubun afişlerini astılar. Kan verme kampanyasına katılan Siyah-beyazlı taraftarların meydana Beşiktaş afişlerini astığını gören bazı Denizlispor taraftarları, Denizli'de Beşiktaş'ın reklamının yapılamayacağını söyleyerek tepki gösterdi. Tepkiler üzerine bir Kızılay görevlisi Denizlisporlu taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada bir taraftar, ağaca
bağlanan bir afişi söktü. Olay yerine gelen polis ekipleri, taraftarları yatıştırarak kalabalığın dağılmasını sağladı. Denizlisporlu taraftarlar meydandan uzaklaşırken, Beşiktaş taraftarları gerginliğin sona ermesinin ardından kan bağışında bulundu. Denizlisporlu bir taraftar tepkisini sürdürünce CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, bu taraftarı da sakinleştirdi.
Denizli Çarşı Grubu Başkanı Sinan Köroğlu, yaşanan gerginliğin iki kulübün taraftarları arasında bir sorun olmayacağını belirterek, "Biz her yıl kan bağışlama kampanyası düzenliyoruz. Bu yıl da aynı kampanyayı başlattık. Ancak bir grup Denizlisporlu taraftar tepki gösterdi. Beşiktaş ve Denizlisporlu taraftarlar arasında hiçbir sorun olmaz ve olmayacak. Bizim hiçbir kulübün taraftarıyla sorunumuz olmaz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER