Spor
  • 5.10.2005 01:02

DENİZLİSPOR'DA MENAJERLİĞE CAN ÇOBANOĞLU GETİRİLDİ...

ALTAY VAROL - TÜRKER BEKTAŞ
DENİZLİ (İHA) - Denizlispor'da genel menajerliğe Milli Takımlar eski menajeri Can Çobanoğlu'nu getirildi.

Ligde zor günler yaşayan ve bir süre önce Teknik Direktör Giray Bulak'ın görevine son veren Denizlispor yönetimi, menajer Can Çobanoğlu ile anlaşmaya vardı. Yaklaşık bir haftadır süren görüşmeler sonucunda bu sabah Denizli'ye gelen ve kulüp başkanı Zafer Katrancı'nın fabrikasında yeşil-siyahlı yöneticilerle yaklaşık 5 saat süren bir görüşme yapan Can Çobanoğlu, Denizlispor'un menajerlik teklifini kabul etti.

Görüşmenin ardından Denizlispor Kulübü'nde basın toplantısı düzenlendi. Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı, yöneticiler Kadir Seyrek, Turan Özen, Hasan Kıbrıslıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi ve Denizlispor eski başkanı Ali İpek ve menajer Can Çobanoğlu'nun katıldığı toplantıda görüşmeyle ilgili bilgi verildi. Can Çobanoğlu ile uzun süredir görüşmelerini sürdürdüklerini ve bugün görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı, "Bugünkü görüşmelerimizde Denizlispor'u nereden nereye götüreceğimizi tartıştık ve sonunda Can Çobanoğlu ile anlaşmaya vardık. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yaklaşık bir haftadır her iki tarafın görüşmelerinin merakla beklendiğini belirten menajer Can Çobanoğlu, "Bugün yaptığımız son temaslarla görüşmeleri tamamladık. Ramazan ayına girerken biz sahuru böyle yaptık. İnşallah önümüzde Denizlispor'u güzel günlerde görmek için bir adım atmış oluruz. Bundan yaklaşık 2 yıl önce bir röportajımda bir kulübü alıp, kurumsal anlamda ve yapısal anlamda örnek olmasını hedeflediğimi söylemiştim. Buna uygun olan kulübün Denizlispor kulübü olduğu kanaatine vardım. Daha önceden de yakından takip ettiğim ve takdir ettiğim bu camiada, kulüp başkanı ve yöneticilerle iki defa görüştüm. Bana gösterilen saygı, sevgi ve güvene teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizlispor'un bulunduğu yere layık olmadığını belirten Çobanoğlu, "Bunun böyle gitmeyeceğine olan inancım sebebiyle görevi kabul ettim. Denizlispor'da amaların, mazeretlerin arkasına saklanmak için değil, Denizlispor'u bir yerlere getirmek için geldim. Denizlispor'a gelecek hoca da bunun için gelecektir. İlk hedefimiz Denizlispor'u bulunduğu yerden daha yüksek bir yere çıkarmaktır. Moral ve motivasyonla birlikte neler yapılacaksa onları da yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Teknik direktör konusunda görüşmelerin sürdüğünü bugüne kadar 9 hoca ile görüştüklerini belirten Çobanoğlu, "Şu anda 3 hoca ile görüşmelerimiz sürüyor. Denizlispor'a uyacak, bizim koyacağımız vizyonu taşıyacak, şu anda bulunduğu tablodan daha yukarıya çıkaracak, cesaret ve güveni ortaya koyacak bir teknik direktör arayışlarını sürdürüyoruz" açıklamasını yaptı.

Can Çobanoğlu'nun Nejat Biyediç, Nurullah Sağlam, Şenol Güneş ve Ünal Karaman ile görüştüğü öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER