Spor
  • 21.7.2009 16:22

DENİZLİ'YE GÖRE, BEŞİKTAŞ YÜZDE 55-60 HAZIR

İSTANBUL - Beşiktaş, İspanya'daki Barış Kupası'nda (D) Grubu'nda Portekiz'in Porto ve Fransa'nın Olympique Lyon takımlarıyla karşılaşacak.
Atatürk Havalimanı'ndan İspanya'ya giden Beşiktaş kafilesinde, yönetim kurulu üyeleri Şeref Yalçın ve Nedim Sarsmaz da yer alırken, kadroda düşünülmeyen Tomas Zapotocny ve 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda bulunan Necip ile Rıdvan kafileye dahil edilmedi.
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, yaptığı açıklamada, Barış Kupası'na 2. etap hazırlıkları kapsamında katıldıklarını belirterek, ''İstanbul'da bayağı bir kondisyon yüklemesi oldu. Şimdi ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Beşiktaş'ın önü açık, gerçek gücünü bu kupada gösterecek'' dedi.
Teknik direktör Mustafa Denizli'ye göre takımın yüzde 55-60 hazır olduğunu kaydeden Sarsmaz, ''Takım bundan sonra üstüne ekleyecek. Hocamız 'Türkiye için yüzde 75 hazır olmak yeterli' dedi. Beşiktaş'ı iyi günler bekliyor. İlk hazırlık maçında biz de tatmin olduk. Birkaç eksiğimiz var, onları da gidereceğiz'' diye konuştu.
Nedim Sarsmaz, transferle ilgili soru üzerine, ''Bütün yetki başkanımızda, herhalde 1 transfer daha olacak. Eğer şartlar oluşursa orta sahaya bir yabancı oyuncu transferi daha olacak'' karşılığını verdi.
Beşiktaş, uçakla Sevilla kentine gidip, kara yoluyla Huelva'ya geçecek.
Siyah-beyazlılar, ilk maçı 25 Temmuz Cumartesi günü TSİ 21.30'da Huelva kentinde Olympique Lyon ile Colombino Stadı'nda, yapacak. Beşiktaş, turnuvadaki ikinci maçta ise 29 Temmuz Çarşamba günü Porto ile karşı karşıya gelecek. Sevilla'nın Sanchez Pizjuan Stadı'ndaki mücadele TSİ 23.30'da başlayacak. Karşılaşmalar D-Smart platformunda yer alan Futbol Smart kanalından canlı yayınlanacak.
Üçer takımlı 4 grupta oynanacak karşılaşmalardan sonra gruplarında ilk sırayı alan 4 takım yarı finale yükselecek. Yarı finalin ardından da final maçı oynanacak.
Turnuvaya katılan diğer takımlar ve gruplar ise şöyle:
A Grubu: Sevilla, Juventus, Seongnam
B Grubu: Real Madrid, Liga de Quito, Al-Ittihat
C Grubu: Malaga, Aston Villa, Celtic

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER